Medewerker in de spotlights: Vera de Boer

Mijn naam is Vera de Boer

Ik ben MKB-adviseur bij Duisenburgh Administratie & Fiscaal Advies. Momenteel ben ik 8 jaar in dienst bij Duisenburgh en stap ik nog elke dag met een glimlach op mijn gezicht in de auto om naar het werk te rijden. De sfeer op kantoor, de collega’s en de afwisseling van het werk zorgen er dagelijks voor dat ik veel plezier heb in mijn werk.

Mijn rol binnen Duisenburgh

Binnen Duisenburgh heb ik als MKB adviseur de verantwoordelijkheid voor een gevarieerde klantenportefeuille. Dit zijn grotendeels vermogende ondernemers. Het is mijn streven om een langdurige relatie met mijn klanten op te bouwen. Wederzijds vertrouwen is de basis om de volledige financiële administratie uit handen van mijn klanten te mogen nemen.

Mijn werkzaamheden binnen Duisenburgh bestaan voornamelijk uit:
– analyseren en controleren van de financiële administraties
– opstellen van de jaarrekening
– doen van aangiften vennootschapsbelasting, omzetbelasting, inkomstenbelasting
– adviseren van financiële- en fiscale vraagstukken
– opstellen van maand- en of kwartaalrapportages
– opstellen van diverse overeenkomsten
– back-up zijn voor de salarisadministratie
Daarnaast denk ik graag proactief mee in financiële oplossingen voor mijn klanten en mijn collega’s binnen Duisenburgh.

Werk en privé

Oorspronkelijk kom ik uit het westen van het land en wel uit Wassenaar. In 1994 ben ik samen met mijn toenmalige echtgenoot naar Brabant verhuisd om samen een autobedrijf op te starten in het mooie Someren. Na de geboorte van mijn twee dochters kreeg ik toch weer behoefte om mijn vroegere vak als “administrateur” op te pakken. In Someren ben ik toen een administratiekantoor begonnen. Na een paar jaar is dit administratiekantoor overgenomen door Welten. Ik heb toen als Hoofd Financiële Zaken tien jaar bij Welten gewerkt. Uiteindelijk heb ik in overleg met Tommy Meeuws besloten om de overstap naar Duisenburgh te maken. Van deze keuze heb ik nog geen dag spijt en hoop nog lang deel uit te maken van het Duisenburgh-team. Ik vind het erg belangrijk om zo optimaal mogelijk voor mijn klanten klaar te staan dus zorg ik ervoor dat ik in mijn vrije tijd voldoende onderneem om mezelf te ontspannen. Ik ga graag met mijn vrienden en vriendinnen naar de bioscoop, uit eten of naar het theater.  Mijn beide dochters en mijn schoondochter zijn super belangrijk voor mij. Zij halen het beste uit mij naar boven en steunen mij daar waar nodig. Wandelen met mijn hond geeft mij ook rust en ontspanning.