Feest bij Duisenburgh

Eindelijk was het zo ver!

Samen met collega’s, in één weekend het 12,5 jarig bestaan vieren. Het feestcomité heeft tot het laatste moment de locatie geheim weten te houden. Met de volgende summiere informatie zijn we op pad gestuurd. Neem casual kleding mee. Hakken, jurkjes en colbertjes zijn niet nodig. Twee handdoeken, slippers en de overige gebruikelijke spullen voor een weekendje weg.

Het adres werd ons vrijdagmiddag overhandigd en in de navigatie ingegeven. Na 1,5 uur rijden zagen we een gemeentebord met daarop Woudenberg met daarnaast een bordje: pas op voor gevaarlijke roofvogels! Genietend van een prachtig landschap werden we door Frank, Anky en Nicole van harte welkom geheten bij De Boerenstee. Een sfeervolle groepsaccommodatie gemaakt van robuuste materialen, zoals beton en steigerhout. De Liniedijk bestaat uit een centrale groepsruimte en zes Liniehutten die rond een groot grasveld staan. Deze hutten zijn in een dijk gebouwd en heeft ieder zes slaapplaatsen.

Tijdens het officiële welkomstwoord van Frank namens alle leden van de directie zaten we met collega’s aan lange picknicktafels heerlijk te genieten in de overvolle zon. Prachtig om de directie zo te zien stralen. Vol lof werden we toegesproken. Woorden zoals trots, dankbaar, prachtige groep mensen, fijne klanten, het gevoel uitspreken dat we pas 12,5 jaar bestaan en dat er nog heel veel meer mooie dingen gaan gebeuren kwamen goed binnen. Nadat Frank de organisatie, Anky en Nicole, in het zonnetje had gezet kregen werd de indeling van de kamers doorgegeven. Uiteraard zorgde deze indeling voor de nodige hilariteit als je denkt aan hoogslapers en aan de eeuwenoude bedstee.

Jubileum programma:

  • Vrijdagavond Pubquiz en pizza
  • Zaterdag Ontbijt, lunch in Amersfoort, shoppen of stadswandeling, rondvaart sloep, BBQ, gastoptreden, karaoke
  • Zondag Ontbijt, verjaardag René
  • Maandag Duisenburgh Eindhovenseweg 67, schorre keeltjes, nagenieten

Het bovenstaande programma heeft ervoor gezorgd dat het een onvergetelijk weekend is geworden waarbij we samen veel leuke herinneringen hebben gemaakt. Op naar de volgende 12,5 jaar!

Team Duisenburgh