Annemarie van Vleuten - Duisenburgh

Medewerker in de spotlights: Annemarie van der Vleuten

Medewerker: Annemarie van der Vleuten.

Mijn naam is Annemarie van der Vleuten en ik werk sinds april 2015 met veel plezier bij Duisenburgh als Intern Accountmanager.

Voorheen ben ik ruim 14 jaar werkzaam geweest bij F. van Lanschot Bankiers in ’s-Hertogenbosch waarna ik toe was aan een nieuwe werkomgeving met bijbehorende uitdaging. Via een kennis ben ik bij Duisenburgh terechtgekomen. De prettige samenwerking en contacten, zowel intern met collega’s als extern, zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

Mijn rol binnen Duisenburgh

Wanneer u besluit om bij Duisenburgh te gaan beleggen dan ben ik degene die zich voornamelijk bezighoudt met het administratieve gedeelte hieromheen. Ik heb als taak om ervoor te zorgen dat uw dossier voldoet en blijft voldoen aan de huidige wet- en regelgeving die continu wijzigt.
Verder ontzorg ik relaties die over de gehele wereld reizen, wonen of werken door het regelen van diverse al dan niet financiële zaken. Hierdoor kunnen de relaties zich voor 100% bezighouden met datgene waar zij goed in zijn en plezier in hebben.
Geen dag is hetzelfde bij Duisenburgh en dat maakt het voor mij juist zo leuk en interessant om hier te werken.

Werk en privé

Ik kan erg genieten van lekker eten met een bijbehorend drankje, muziek en maak graag verre reizen met m’n gezin. Om dit alles in balans te houden sport ik ook regelmatig.