Medewerker in de spotlights: Chantal Martens

Mijn naam is Chantal Martens.

Ik ben werkzaam bij Duisenburgh sinds juli 2010.
De fijne collega’s, goede werksfeer en uitdagingen in mijn werk, maken dat ik iedere dag met veel plezier naar kantoor ga. In 2010 ben ik begonnen als accountmanager bij Duisenburgh Vermogensregie. Binnen deze functie was ik het vaste aanspreekpunt van klanten met administratieve vragen op het gebied van beleggen. Daarnaast stelde ik binnen deze afdeling interne procedures op en hield mij bezig met verplichtingen die voortvloeien uit onze AFM vergunning. Nadat ik mijn opleiding Certified Compliance Officer succesvol had afgerond ben ik doorgegroeid naar mijn huidige functie als compliance officer.

Mijn rol binnen Duisenburgh
Verschillende afdelingen binnen Duisenburgh zijn in het bezit van een AFM vergunning. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat de bedrijfsvoering voldoet aan wet- en regelgeving en dat er interne procedures zijn die ervoor zorgen dat er bijvoorbeeld zorgvuldig geadviseerd wordt en het belang van de klant centraal gesteld wordt. Ook houd ik mij deels bezig met het risicomanagement binnen de organisatie.

Werk en privé
Vorig jaar ben ik getrouwd met Stefan en op dit moment zijn we in verwachting van ons eerste kindje! Een spannende maar vooral mooie en bijzondere tijd.
Ik houd enorm van lekker eten, hardlopen, reizen en muziek. Samen met onze vrienden bezoeken we dan ook regelmatig verschillende festivals.