Medewerker in de spotlights: Els Hendriks

Mijn naam is Els Hendriks

Sinds november 2013 ben ik in dienst bij Duisenburgh in de functie van medewerker binnendienst Verzekeringen. Ruim 20 jaar heb ik ervaring in dit vakgebied en in deze regio. Tot enkele jaren voor mijn pensioen, ben ik werkzaam geweest bij een grootbank in Waalre, daarna op Den Hof in Aalst en na een fusie van banken, in Valkenswaard.

Mijn rol binnen Duisenburgh
Binnen de afdeling verzekeringen ondersteun ik zowel particulieren als ondernemers op administratief gebied. Ik ben de schakel tussen de klant en de verzekeringsmaatschappij zodat de afwikkeling zo spoedig mogelijk verloopt. Samen met mijn collega’s is het onze gezamenlijke taak om onze klanten zoveel mogelijk op verzekeringsgebied te ontzorgen. Onlangs hebben we van de Noordhollandse verzekeringen 1816 een mooie klanttevredenheidsscore mogen ontvangen, met een 9,1 voor de schade afhandeling en een 8.7 voor alle nieuwe verzekeringen in 2016. Hier ben ik ontzettend trots op.

Ik ben heel blij met deze baan voor 2 dagen in de week en ik hoop nog enkele jaren me te kunnen en mogen inzetten voor zo’n mooi bedrijf als Duisenburgh.

Werk en Privé
Ik ben mijn pensioenleeftijd al voorbij maar ik kan het contact met de klanten en de collega’s niet missen. In mijn vrije tijd ben ik veel tijd bezig met vrijwilligerswerk zoals het organiseren van de jaarlijkse avondwandeltochten in Waalre, de financiële administratie voor vakantiehuis “Het Wolders Ven” en ben ik werkzaam bij het Parochieel Missiecentrum in Waalre. Hier krijg ik veel energie en voldoening van.  Ik ben 3 keer per week te vinden op de tennisbaan. Verder wandel en fiets ik graag en geniet ik van een terrasje pikken en uit eten gaan met vrienden.