Medewerker in de spotlights: Vicky Postuma

Mijn naam is Vicky Postuma

Sinds april 2009 ben ik werkzaam bij Duisenburgh. Ik ben begonnen bij de receptie bij het toenmalige Van Daal Jansen aan de Primulalaan in Aalst. Mijn interesse in de verzekeringsbranche was toen al groot en op het moment dat ik de mogelijkheid kreeg om een studie te gaan volgen heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Het resultaat is dat ik al een aantal jaren met veel plezier de functie van verzekeringsadviseur vervul.

Mijn rol binnen Duisenburgh
Mijn streven binnen Duisenburgh is om onze klanten op het gebied van schadeverzekeringen volledig te ontzorgen. Als verzekeringsadviseur geef ik onze klanten advies bij aanvraag en wijzigingen van particuliere schadeverzekeringen en ben ik bij schades de schakel tussen de klant en de verzekeringsmaatschappij zodat de afwikkeling zo spoedig mogelijk verloopt.

Werk en Privé
Ik ben getrouwd met Oege en we zijn in blijde verwachting van ons eerste wondertje. Ik ben eind juli uitgerekend. Mijn twee nieuwe collega’s Rian Geven en Ad Bierens nemen mijn werkzaamheden tijdens mijn zwangerschapsverlof over.

Ik heb naast reizen, lekker eten, sporten, goede films kijken nog een grote hobby en dat is zingen. Samen met mijn Eindhovense band “Innersoul” treed ik al jaren op. Innersoul is een swingende Eindhovense band. Ons genre bestaat uit soul, funk & disco. Wij maken van ieder jubileum, bruiloft, verjaardag en personeelsdag een feest. Daarnaast zing ik ook graag solo tijdens huwelijksplechtigheden.  Voor meer informatie kijk maar eens op www.innersoul-band.nl