Succesvol Duisenburgh Spring Event 2016

Begin dit jaar hebben we binnen Duisenburgh het plan opgepakt om een Event te organiseren waarbij we een bijdrage kunnen leveren aan de zichtbaarheid van ondernemers op Den Hof. Samen met een aantal enthousiaste ondernemers hebben we onze krachten gebundeld en het eerste Duisenburgh Spring Event werd een feit.

Iedere ruimte van Villa Louise, waarin Duisenburgh sinds vorig jaar gevestigd is, was sfeervol door de ondernemers ingericht. De gasten konden genieten van de laatste trends op het gebied van mode, sieraden, cadeaus & interieur, financiën en hair & welness. Onder het genot van een hapje en drankje en de muzikale omlijsting met deephouse klanken van DJ Lizz was iedereen zichtbaar enthousiast. Uiteindelijk hebben we meer dan 120 genodigden in Villa Louise mogen ontvangen. Na afloop werd de goedgevulde goodiebag  zeer gewaardeerd en heeft de organisatie nog kunnen genieten van de afterparty en de geweldige feedback van alle genodigden.

Persoonlijke aandacht creëert groei!
Het Duisenburgh Spring Event stond – als verbindende factor – in het teken van netwerken binnen de etalage van ondernemers in Aalst. Samenwerken geeft Méérwaarde en daar geloven wij in!

We kijken uit naar het Duisenburgh Spring Event 2017.