Vacature Verzekeringsspecialist Zakelijk

Functie
In de functie van Verzekeringsspecialist Zakelijk beheer je de verzekeringsportefeuille van zakelijke relaties. Je inventariseert en luistert naar de behoeften van de zakelijke relaties en op basis daarvan lever je maatwerk in verzekeringsoplossingen. Je beweegt je actief in de lokale netwerken en je hebt reeds een aantoonbaar netwerk opgebouwd of je bent bereid dit op te bouwen. Je legt makkelijk contact met bestaande en nieuwe relaties en je vindt het leuk om contact te onderhouden met de verschillende verzekeraars.

Wat vragen wij?
Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een grote belangstelling voor het verzekeringsvak. Je bent in bezit van WFT Basis, WFT Schade Zakelijk en WFT Inkomen. Een inschrijving in het RAiA personenregister is een pré. Je bent fulltime beschikbaar. Je beschikt verder over de volgende persoonlijke eigenschappen: nauwkeurig, zelfstandig, communicatief vaardig, doortastend, flexibel en pro actief. Je bent in staat om nieuwe en bestaande relaties te binden aan ons kantoor. Je hebt ervaring op het gebied van zakelijke klantadvisering met voornamelijk schade- en inkomensverzekeringen. Vind jij jezelf terug in deze omschrijving? Dan nodigen we je graag uit om te reageren.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een informele en professionele werkomgeving waarin je jezelf, afhankelijk van jouw capaciteiten en inzet, volledig kunt blijven ontwikkelen. Duisenburgh biedt je een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring en goede arbeidsvoorwaarden.

Informatie
Wil je solliciteren, stuur dan je CV inclusief motivatie naar info@duisenburgh.nl.