Méér waarde voor de vermogende ondernemer

Duisenburgh Vermogensregie is een internationaal actieve specialist voor integrale vermogensbegeleiding. Met de komst van de nieuwe partner Paul Rijnsburger kunnen nog meer ondernemers met een vermogen vanaf €500.000 worden geadviseerd. Duisenburgh is een bijzondere financiële dienstverlener. Een onafhankelijke partij die zorg draagt voor administratieve zaken, maar ook voor fiscale bijstand, verzekeringen, hypotheken, algemene bankzaken en vermogensbegeleiding. Duisenburgh bestaat uit vier directieleden: Tommy Meeuws, René van den Groenendaal, Frank van Daal en Barry Jansen. Met een team van zestien mensen kunnen ondernemers, maar ook particulieren terecht bij drie verschillende business units:

  1. Duisenburgh Vermogensregie
  2. Duisenburgh Administratie en Fiscaal Advies
  3. Duisenburgh Financieel Advies

 

Méér dan een private bank of family office

Duisenburgh Vermogensregie is het paradepaardje van Duisenburgh. Een ‘special label’ voor een exclusieve groep van cliënten: de vermogende ondernemer. Naast beleggingsspecialisme heeft Duisenburgh een groot team van specialisten in eigen huis op de belangrijkste financiële disciplines: bedrijfsadministratie, fiscaal advies, pensioenadvies, financiële planning en verzekeringen. Deze kruisbestuiving van kennis maakt het advies compleet. De vermogende ondernemer kan op basis van een geconsolideerd overzicht integraal, actueel en proactief worden geadviseerd. Dit onderscheidt Duisenburgh Vermogensregie van de gewone private banken, family offices en vermogensbeheerders. De ondernemer wordt tijdig en adequaat geadviseerd over zijn of haar vermogen op basis van wijzigingen in de onderneming of in privé.

 

Ondernemers adviseren ondernemers

De vermogensregisseurs van Duisenburgh Vermogensregie zijn zélf ondernemer! Wat Duisenburgh betreft een absolute must om deze veeleisende doelgroep te kunnen adviseren. In de filosofie van Duisenburgh kan een vermogensregisseur voor vermogende ondernemers pas écht excelleren als hij of zij de uitdagingen van het ondernemerschap zélf ervaart. In dit kader biedt Duisenburgh Vermogensregie beleggingsspecialisten de mogelijkheid om partner te worden.

 

Nieuwe partner Paul Rijnsburger

Na vijftien jaar werkzaam te zijn geweest in het bankwezen als beleggingsspecialist, besloot Paul Rijnsburger de overstap te maken. Zijn motivatie: “Ik wilde graag een onafhankelijk advies kunnen bieden dat aansluit bij de individuele wensen van de klant, gebruik makend van het gehele financiële spectrum. Bij Duisenburgh adviseert men over het totale vermogen van een klant, ongeacht bij welke bank(en) dit vermogen wordt aangehouden. Een groot verschil met de lokale bank of vermogensbeheerder, waarbij het advies zich beperkt tot het vermogen dat bij de betreffende bank of beheerder in portefeuille is. Daarnaast bundelt Duisenburgh kennis op het gebied van fiscaal advies en bedrijfsadministratie, waardoor je de regie kunt voeren over het totaalvermogen van de ondernemer. Dit heb ik altijd gemist bij de lokale bank. Je weet namelijk meteen hoe de totale financiële situatie er uit ziet door een actueel overzicht van privévermogen, vermogen in de personal holding en bedrijfsvermogen. Hierdoor kun je de ondernemer of privépersoon adequaat adviseren, wat het beleggingsrendement ten goede zal komen.”