Verzeker je iPad of laptop ook buiten de deur!

We gebruiken mobiele apparaten zoals onze smartphones, tablets en laptops overal. In huis maar zeker ook daarbuiten. Zo kunnen we overal werken, huiswerk maken of genieten van een video of favoriete film.

Door het vele en intensieve gebruik hebben vooral beeldschermen het zwaar te verduren. Schade aan onze mobiele elektronische apparaten komt dan ook regelmatig voor. Daar ben je toch voor verzekerd op je inboedelverzekering?

Inboedelverzekering dekt schade binnenshuis
Het woord zegt het eigenlijk al; een inboedelverzekering dekt schade die in huis ontstaat. Maar niet buiten de deur!. Dat geldt dus ook voor mobiele elektronica, zoals een smartphone, tablet of laptop. Waar niet iedereen van op de hoogte is, is dat bij elke schade aan die apparaten in huis, onder aftrek van een eigen risico van € 150,-, tot maximaal € 500,- vergoed wordt.

Verzeker je kostbare apparaten daarom ook buiten de deur!
Met een aanvullende elektronicaverzekering is schade aan mobiele apparaten in huis maar ook daar buiten in Nederland goed geregeld. Met een dekking tot € 1.000,- en met maar € 75,- eigen risico. Een goede aanvulling voor gezinnen waar veel smartphones, tablets en laptops worden gebruikt.

Deze verzekering geldt ook voor foto- en filmapparatuur, mobiele geluidsdragers en accessoires, koptelefoons, smartwatches, mobiele DVD spelers en accessoires, mobiele spelcomputers, e-readers en mobiele navigatie (alleen losse apparatuur).

Voor nog geen tientje per maand zijn al die apparaten in het gezin verzekerd voor schade onderweg.

Extra zekerheid met de aanvullende elektronicaverzekering
• dekking in én buiten het huis in Nederland;
• schade vergoeding maximaal € 1.000,-;
• slechts € 75,- eigen risico;
• voor nog geen tientje per maand!

Sluit daarom vandaag nog de aanvullende elektronicaverzekering af