Neem vrijblijvend contact met mij op


  Contactgegevens:

  085 – 4 894 894
  06 – 52 52 59 94
  jmverkamman@duisenburgh.nl
  Duisenburgh Vermogensregie Verkamman

  Even voorstellen: Jack Verkamman

  Mijn naam is Jack Verkamman.  Ruim 30 jaar ben ik werkzaam als senior  vermogensspecialist en financieel planner. Voorheen als ‘ondernemer binnen de bank’ en sinds 2014 als ondernemer en partner bij Duisenburgh Vermogensregie. Al vanaf het begin is het mijn grote passie om vermogens van mijn relaties doelgericht uit te zetten en te begeleiden.

  Om me nog meer te bekwamen in mijn vakgebied ben ik me altijd blijven ontwikkelen. Opleidingen als DSI Senior Beleggingsadviseur en Financiële Planning staan borg voor echt vakwerk. Mijn klanten waarderen de persoonlijke benadering, de welgemeende aandacht, strategie en het enthousiasme over mijn vak. Het gaat altijd om een verantwoorde vertaling van de klantwensen.

  Financiële planning vormt de basis voor vermogensregie, vermogensbeheer of beleggingsadvies. Steeds verplaats ik me in de positie van mijn klant. Soms blijkt dan dat aanvankelijke wensen wel eens verrassend andere oplossingen behoeven. Bijvoorbeeld door een beleggingsvraagstuk eens niet te benaderen vanuit rendementsoogpunt, maar ook vanuit een fiscaal of juridische invalshoek. Niet iedere klant heeft beleggingskennis of financiële kennis. Ook niet iedere klant heeft het totaaloverzicht over zijn of haar vermogen. Juist daarvoor kunt u een beroep op mij doen.  Ik ontzorg u graag!

  Iedere klant, vermogensdoelstelling, gezinssituatie en bedrijfsstructuur is anders. Iedere beleggingsoplossing is maatwerk. Juist bij dat  maatwerk sta ik in mijn kracht. Graag neem ik mijn verantwoordelijkheid. Het gaat immers om vertrouwen. Mijn klanten verdienen dat! Op deze manier maak ik mijn motto waar: “eenmaal klant, klant voor het leven”

  Fortlaan 19
  3281 KA   NUMANSDORP

  Langeweg 63
  3251 LH   STELLENDAM

  Bijdorp-Oost 42
  2992 LA BARENDRECHT

  Raiffeisenstraat 2
  4697 CG SINT-ANNALAND

  Vierstraat 28
  4401 EA YERSEKE

  In 1983 is zijn carrière begonnen op het hoofdkantoor van de toenmalige Amro Bank aan de Coolsingel te Rotterdam. Zijn werkzaamheden bestonden uit de verwerking en de advisering van buitenlandse cheques, wissels en documentaire accreditieven t.b.v. de kantoren. Jack wilde echter graag een adviesfunctie en klantcontact.

  Zo kwam hij in 1986 terecht bij de Rabobank te Rhoon, in de functie van bankadviseur. Hier werkte hij tot 1998 met veel plezier. Jack voelde zich zeer aangetrokken tot het vak beleggen, wat hij als één van zijn taken had. Ondanks de beperkte klantenkring kreeg Jack na een paar stevige maar opbouwende discussies met de directie uiteindelijk de kans geboden om zich om te scholen en zich geheel vrij te maken als beleggingsspecialist. Zijn ondernemerschap werd toen al duidelijk: hij gaf beleggingscursussen, startte beleggingsstudieclubs, schreef artikelen in de plaatselijke krant, gaf lezingen en maakte beleggingstips voor zijn klanten. In no time groeide het klantenbestand zodanig dat zelfs uitbreiding van het team noodzakelijk werd.

  In het jaar 1998 heeft Jack bij de Rabobank te Gorinchem gewerkt als financieel planner, waarvoor hij intussen de FFP opleiding had gevolgd. In deze periode adviseerde hij zijn relaties na inventarisatie van de behoeften en omstandigheden. Zo maakte hij onder meer financiële plannen m.b.t. inkomens- en vermogensbehoefte, maar ook voor vermogensoverdracht voor nu en later. De advisering voor particuliere en zakelijke relaties betrof m.n.: vermogensadvies, pensioenen, levensverzekeringen, de eigen woning, schenken en erven.

  De mooiste tijd uit Jack’s carrière, zo zegt hij zelf, was 2000 – 2008 bij de Rabobank te Tholen. Als senior beleggingsspecialist deed hij naast advisering aan vermogende relaties ook aan zeer actieve promotie van de beleggingsdienstverlening. Bij deze bank kreeg hij veel ruimte voor ondernemerschap. Jack gaf diverse lezingen over beleggen en financiële planning, beleggingscursussen en schreef ieder kwartaal artikelen in de plaatselijke krant ‘De Eendrachtbode’ en bouwde een speciale website. De persoonlijke aandacht resulteerde in een fors groeiende portefeuille van tevreden beleggingsklanten. Jack was ook actief als coach van een 6-tal beleggingsstudieclubs verspreid over het mooie eiland Tholen.
Jack over Tholen: ‘Tholen heeft mijn hart gestolen! Nooit eerder en ook niet later heeft een werkgebied mij zo aangesproken als dit mooie eiland. Het is vooral de prachtige natuur, de landschappen, het water en de nuchtere inwoners die Tholen tot een bijzonder stukje van de wereld maken. Het is voor mij niet moeilijk om me thuis te voelen op Tholen, we hebben een ‘klik’: hier liggen per slot van rekening ook mijn roots’.

  De laatste jaren tot februari 2014 werkte Jack bij Rabobank Waalwijk eveneens als senior beleggingsspecialist.

  Het was voor Jack altijd de uitdaging om voor de verschillende situaties tot een perfect passende oplossing te komen voor nu en in de toekomst. Ieder beleggingsadvies was uniek omdat het altijd persoonlijk is. Jack: ‘het moet als een ‘maatpak’ passend zijn’ of het nu gaat om vermogensopbouw, cashflow matching, vermogensoverdracht of pensioenbeleggingen.

  Echter, banken veranderen: steeds minder aandacht voor de klant, standaard producten (geen ruimte meer voor maatwerk), intern gerichtheid enz, enz. Jack kon er niet langer achter staan.

Na ruim 31 jaar bankemployé kwam het eind in zicht. Hij wil zijn klanten met de juiste aandacht en betrokkenheid blijven bedienen. Het belang van de klant moet centraal staan, maar wel in daden!
Het is de hoogste tijd voor Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V. Echte meerwaarde voor de klant en zijn vermogen voor hetzelfde geld!

  Tholen:

  Anna-Jacobapolder – Oud-Vossemeer – Poortvliet – Scherpenisse – Sint-Annaland – Sint-Maartensdijk – Stavenisse – Tholen

  Hoeksche Waard:

  Goudswaard – ‘s-Gravendeel – Heinenoord – Klaaswaal – Maasdam – Mijnsheerenland – Nieuw-Beijerland – Numansdorp – Oud-Beijerland – Piershil – Puttershoek – Strijen – Strijensas – Westmaas – Zuid-Beijerland

  Goeree-Overflakkee:

  Achthuizen – Battenoord – Den Bommel – Dirksland – Goedereede – Havenhoofd – Herkingen – Haringvliet – Langstraat – Melissant – Middelharnis – Nieuwe-Tonge – Ooltgensplaat – Oostdijk – Oude-Tonge – Ouddorp – Sommelsdijk – Stad aan ‘t Haringvliet – Stellendam – Zuidzijde

  Alblasserwaard:

  Alblasserdam – Bleskensgraaf – Hardinxveld-Giessendam – Brandwijk – Giessenburg – Gorinchem –  Groot-Ammers – Hoogblokland – Kinderdijk –  Molenaarsgraaf –

  Molenwaard – Nieuw-Lekkerland – Nieuwpoort – Ottoland – Oud-Alblas – Papendrecht – Sliedrecht – Streefkerk

  IJsselmonde:

  Albrandswaard – Barendrecht – Bolnes – Heerjansdam – Hendrik-ido-Ambacht – Hillegersberg – Kralingen – Kijfhoek – Pernis – Poortugaal –  Rhoon – Ridderkerk – Rotterdam – Rijsoord –  Smitshoek – Slikkerveer – IJsselmonde – Zwijndrecht

  Reimerswaal:

  Bath – Biezelinge – ‘s Gravenpolder – Hansweert – Kapelle – Krabbendijke – Kruiningen – Oostdijk – Rilland – Waarde – Wemeldinge – Yerseke

  Het onderscheid met een bank of traditionele vermogensbeheerder

  Met name pro-actieve aandacht door echte betrokkenheid en het totaal-inzicht maakt een grote onderscheid.  Maar ook het advies dat u krijgt is altijd een uniek advies: ambachtelijk maatwerk.  Als behartiger van uw belangen staat niet de bank – maar uitsluitend U persoonlijk centraal! De juiste aandacht voor u en uw vermogen. Mijn bestaande klanten onderschrijven dat.

  Als partner bij Duisenburgh Vermogensregie B.V. kan ik dit werkelijk waarmaken. Het volledig financieel ontzorgen van cliënten in de breedste zin van het woord is mijn passie en deskundigheid.

  Uitgangspunten

  • Integere dienstverlening.
  • Oprecht inlevingsvermogen.
  • Persoonlijk: ik ben uw eigen adviseur, dus geen wisselingen!
  • Vertrouwen en bereikbaarheid: ‘s avonds en desgewenst op zaterdag.
  • Individuele dienstverlening: gedreven door uw behoeften en belangen. U kunt
rekenen op pro-actief maar ook kritisch meedenken.
  • Volstrekte onafhankelijkheid dus objectief advies.
  • Wij zijn geen bank: samen met u selecteren wij een depotbank, die het beste bij u past.
  • Heldere taal en verzorgde rapportages van uw effectenportefeuille.
  • Naast uw vermogenspositie oog voor fiscaliteit en juridische mogelijkheden in uw situatie: Het draait immers om U en niet om een product.
  • Maximale transparantie t.o.v. financiële partijen en beleggingsinstrumenten.
  • Ambachtelijk vakmanschap: geen standaardinvulling van uw financiële behoeften en vermogensoplossing(en).
  • Ik werk samen met alle integere dienstverleners die u zelf wenst op bijvoorbeeld fiscaal-, juridisch-, bancair terrein en vermogensbeheer.
  • Financieel ontzorgen van A tot Z: Begeleiding in de contacten met externe specialisten als uw persoonlijk belangenbehartiger (optioneel).
  • Geen speculatie, wel een gedegen beleggingsbeleid.
  • Dichtbij: afspraken bij u thuis of op de zaak, 6 dagen per week, ook ’s avonds.
  • Eerlijke tarieven, deze worden vooraf met u afgestemd.
  • Wij hebben al vermogensoplossingen vanaf 250.000 euro. 

  Onze werkwijze

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij kijken samen naar uw wensen en financiële situatie nu en later. In dit gesprek leggen we verbanden en vertel ik u graag welke diensten en oplossingsrichtingen in uw geval passend kunnen zijn. De keuze is aan u of u hiermee verder wilt. Dit gesprek is gratis en duurt ca 1 uur.
  • Wanneer ook u kiest voor onze dienstverlening dan hebben wij allereerst een intakegesprek. Wij inventariseren uw huidige situatie, de verwachte persoonlijke ontwikkelingen, en uw vermogensdoel(en). Aan de hand hiervan maak ik een al dan niet uitgebreid vermogensplan waarin diverse scenario’s in beeld gebracht worden. Op deze wijze wordt voor u inzichtelijk wat de financiële gevolgen zijn bij bepaalde uitgangspunten. Dit helpt u in de beeldvorming en het maken van uw keuze.
  • Tegelijkertijd maken we een vermogensadvies of plan van aanpak voor vermogensregie of vermogensbeheer.
  • Wanneer onze dienstverlening ‘beleggingsadvies’ uw keuze is selecteren wij een depotbank die het beste bij u past. Bij deze bank(en) worden de effectenportefeuilles geplaatst en creditgelden aangehouden. Onze rol is advisering aan u, het inleggen van de aan- en verkoop opdrachten, het onderhouden van de totale vermogenspositie en periodiek afstemming met u. Het is hierbij van groot belang dat naast uw vermogensdoelstellingen steeds oog is voor uw actuele (mogelijk veranderde) omstandigheden en wensen.
  • Bij vermogensregie en vermogensbeheer begeleiding is onze rol het periodiek terugkoppelen van de resultaten en onze visie en strategie uitleggen. Daarnaast onderhandelen wij in uw belang tussen de verschillende partijen. Ook hier is het zeer belangrijk dat we naast uw vermogensdoelstellingen steeds oog hebben voor uw mogelijk gewijzigde situatie en wensen.
  • Om juiste aandacht en kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen vragen wij u regelmatig om uw mening en hoe wij onze dienstverlening wellicht nog verder kunnen optimaliseren. Het draait per slot van rekening uitsluitend om u!

  Financieel totaaladvies van Duisenburgh

  Op basis van mijn ervaring en kennis als beleggingsadviseur adviseer ik mijn klanten. Mijn kennis van financiële planning stelt me in staat om op een breder financieel vlak uw gesprekspartner te zijn. Maar als partner van Duisenburgh Vermogensregie heeft mijn beleggingsadvies voor u nog méér waarde.

  Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor is onder meer de continuïteit, de kennis/research en het compliance toezicht uitstekend gewaarborgd!

  • Alles
  • Blog
  • Uncategorized

  Het mirakel van rendement

  Een van de intelligentste natuurkundigen uit de geschiedenis wist het al, succesvolle grote beleggers hebben het bewezen en verstandige beleggers doen het zo. We hebben het over de invloed van ‘rendement op rendement’.

  Sponsoring Fort Buitensluis

  Sinds kort zijn wij woonachtig als ‘buren’ van het Fort. Zelfs onze staatnaam is ernaar vernoemd. Natuurlijk dragen wij het initiatief van renovatie en herontwikkeling een warm hart toe. Het Fort is als waterfort een bijzonder stuk erfgoed van de Hoeksche Waard waar we zuinig op moeten zijn en waar veel meer uit te halen valt

  Beurzen op recordhoogten; nu cashen?

  Aandelenbeurzen zijn sinds de dip van maart/april 2020 fors opgelopen. Sommige beleggers worden zelfs ongerust en zijn bang voor een nieuwe beurscrash. Daarnaast kost sparen steeds meer geld. We merken de afgelopen tijd een toename van het aantal lezersvragen…

  De balans opmaken

  Het eerste kwartaal van 2021 is alweer bijna gepasseerd. Juist in deze bijzondere tijd vliegen de weken voorbij. Uw brievenbus stroomde inmiddels vol met de jaaroverzichten van lonen, pensioenen, banken, beleggingen, enzovoort,bedoeld voor de belastingaangifte over 2020. Maar, wanneer we dit nog niet gedaan hebben, is het ook een uitstekend moment om de financiële balans eens op te maken, nu alle gegevens toch op tafel liggen.

  Uit de adviespraktijk: ‘Have a Dream’ – planmatig dromen

  “Tijdens mijn schoolperiode had ik altijd wel een baantje: krantenbezorger, tomatenplukker
  en verkoper van scheepsonderdelen”, vertelt Koos.

  De financiële gevolgen van Box 3 plan 2022

  Het kabinet kwam onlangs met een verrassend wetsvoorstel voor spaarders en beleggers ingaande per 2022. Kort samengevat betalen spaarders met een spaarsaldo tot 444.444 euro geen BOX 3 belasting meer volgens het wetsvoorstel. Voor overig vermogen zoals vastgoed, verstrekte leningen (denk aan de familiebank), beleggingen envakantiehuisjes wil men het tarief juist verhogen. Hiernaast kunnen box […]