Neem vrijblijvend contact met mij op


  Contactgegevens:

  06- 2333 2167
  rrijper@duisenburgh.nl
  Duisenburgh Vermogensregie Rijper

  Even voorstellen: Remko Rijper

  Ik ben opgegroeid in een klassiek middenstandsgezin. Hard werken, klantvriendelijk zijn, een kwalitatief goed product maken en ondernemen stonden centraal, maar bovenal; alles in het teken van de klant. Dankzij deze opvoeding pluk ik in mijn dagelijkse werk hier nog altijd de vruchten van. Na mijn HTS studie ben ik direct gaan werken in het bedrijfsleven bij de Grolsche Bierbrouwerijen waar ik mijn afstudeeropdracht in de praktijk heb mogen uitvoeren. Toch heb ik sinds 1997 gekozen voor de passie die ik altijd al had voor het effectenvak en het plezier dat ik beleef aan direct klantcontact. De dynamiek van de financiële markten en samen met de klant mooie zaken doen geven mij veel energie en voldoening. Mijn loopbaan kenmerkt zich door een actieve en ondernemende rol als senior beleggingsspecialist bij de Rabobank organisatie. Ik heb met mijn klanten mooie commerciële successen behaald. Daarnaast heb ik de laatste jaren het beleggingsteam van de bank in de regio Amsterdam aangestuurd. Ik ben bevlogen en enthousiast en heb kwaliteit hoog in het vaandel staan. Klanten geven mij terug dat ik met grote zorgvuldigheid hun belangen behartig.

  Duisenburgh vermogensregie

  Mijn ondernemersgeest en wens om nog meer aandacht aan mijn relatie te kunnen schenken maakt het tot een logische vervolgstap om mijn carrière als zelfstandig ondernemer voort te zetten. Het is voor mij een weloverwogen keuze om mij als partner te verbinden aan Duisenburgh Vermogensregie.
  Ik wil mij uitsluitend focussen op mijn klantrelaties waar ik echt een band mee kan opbouwen. Ik beleef plezier in mijn vak en kan goed naar mijn klant luisteren. Ik vertaal dit naar een passend advies op maat en geef aandacht waar u als klant recht op heeft. Duisenburgh stelt als onafhankelijke professionele partij mij in staat om mij alleen op dit doel te kunnen richten.

  Vertrouwen en één aanspreekpunt

  Ik ben alert en heb oog voor details. Hiermee maak ik het verschil voor mijn klant. Omdat ik goed kan achterhalen wat u echt belangrijk vindt in combinatie met mijn financiële kennis en vakmanschap ga ik een lange termijn relatie met mijn klanten aan. Ik ben er trots op dat ik vertrouwen krijg en ervaar van mijn relaties. Ik realiseer mij dat dit niet zomaar vanzelfsprekend is. Loyaliteit en trouw zijn dan ook kernwaarden die bij mij passen. Ik vind het logisch dat u met al uw financiële vraagstukken bij mij terecht kan.

  Het gaat om u

  Ik werk onafhankelijk van financiële instellingen en maak gebruik van de financiële expertise binnen Duisenburgh. Dat betekent voor u een perfecte combinatie van kennis en deskundigheid en de persoonlijke benadering die u verdient. Dat kan op verschillende vormen van dienstverlening worden ingevuld; van Vermogensregie, Vermogensadvies tot Vermogensbegeleiding. Ik houd ervan om initiatief te nemen en adviezen te geven die u verder helpen bij het realiseren van uw financiële doelstellingen.
  Graag ga ik met u hierover in gesprek!

  Duisenburgh Vermogensregie Rijper
  Wilgenlaan 90
  1161 JP Zwanenburg

  Regio Amsterdam

  Onafhankelijk beleggingsadvies

  • U krijgt van mij geen omzetgedreven advies. Er geldt een strikte scheiding tussen advies en depotbank.
  • U betaalt mij voor het beleggingsadvies of voor de vermogensregie. Ik ontvang geen overige vergoedingen van derden.
  • Duisenburgh Vermogensregie heeft geen eigen beleggingsproducten.
  • Er bestaat geen eigendomsrelaties met banken of andere financiële instellingen.
  • Wij zijn géén bank. Samen met u selecteren wij een depotbank, waar u het beste uw rekening kunt aanhouden.

  Financieel totaaladvies van Duisenburgh

  Op basis van mijn ervaring en kennis als beleggingsadviseur adviseer ik mijn klanten. Mijn kennis van financiële planning stelt me in staat om op een breder financieel vlak uw gesprekspartner te zijn. Maar als partner van Duisenburgh Vermogensregie heeft mijn beleggingsadvies voor u nog méér waarde. Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor is de continuïteit van mijn dienstverlening volledig gewaarborgd.