Bel ons

040 - 222 21 12

Actuele vacatures

Vacature Intern Accountmanager

In de functie van Intern Accountmanager vervul je een onmisbare rol op de afdeling. Je ondersteunt de vermogensadviseurs en partners van Duisenburgh Vermogensregie en draagt zorg voor interne administratieve processen.

Vacature medewerker HR

Ter versterking van de stafafdeling is Duisenburgh per direct op zoek naar een enthousiaste collega!
In de functie van Medewerker HR Intern ben je verantwoordelijk voor een heel divers takenpakket.

Vacature ervaren Salarisadviseur

Ter uitbreiding van het team Duisenburgh Administratie & Fiscaal Advies zijn wij op zoek naar een Salarisadviseur.
In deze functie ga jij je bezighouden met het adviseren van onze klanten op het gebied van arbeidsrecht, sociale verzekeringen, cao’s en nog veel meer. Je bent direct aanspreekpunt voor jouw eigen klantenportefeuille. Daarnaast verzorg je voor een aantal relaties de maandelijkse salarisverwerking. Je kan zelfstandig werken, inhoudelijk sparren over de materie en hebt het lef om zelf initiatief te nemen.

Vacature Adviseur / Relatiebeheerder

Ter versterking van ons team van de afdeling Administratie & Fiscaal Advies is Duisenburgh per direct op zoek naar een enthousiaste collega! In de functie van Adviseur / Relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor jouw eigen klantenportefeuille in het MKB segment. Deze werkzaamheden spreken jou aan Het samenstellen en bespreken van jaarrekeningen voor de met name […]

Vacature Assistent-Accountant Samenstelpraktijk

Ben jij een assistent-accountant in de omgeving van Eindhoven die kan meedenken met de klant en die persoonlijk klaarstaat voor kleine en grote uitdagingen?

Een kijkje bij ons

  1. Onafhankelijk
    Wij zijn een zelfstandig bedrijf en werken volledig onafhankelijk van financiële instellingen.
  1. Persoonlijk en dienstbaar
    Duisenburgh maakt zich sterk voor persoonlijk contact en ontzorging. We bieden de relatie één aanspreekpunt in de vorm van een eigen vertrouwde adviseur die alles voor hem of haar regelt.
  1. Alle financiële disciplines onder één dak
    Wij bieden particulieren, ondernemers en families vrijwel alle financiële disciplines onder één dak.