Bel ons

040 - 222 21 12

Bij Duisenburgh helpen we onze relaties. We bekijken continu waarin we u nog beter van dienst kunnen zijn. En hoe we u zoveel mogelijk comfort kunnen bieden. Visionplanner, onze extra service, helpt u de cijfers van uw onderneming inzichtelijker én overzichtelijker te maken.

Wat is Visionplanner?

Visionplanner is een online platform voor ondernemers dat met behulp van dashboards inzicht en overzicht geeft in de cijfers van uw organisatie. Met het systeem krijgt u snel – zowel cijfermatig als grafisch – een visuele weergave van uw tussentijdse cijfers en jaarcijfers. Omdat deze weergave prettig gepresenteerd wordt én gemakkelijk af te lezen is, maakt het uw cijfers makkelijker te interpreteren. Zo gaat u direct actief met uw resultaten aan de slag. Uw eigen wensen voor het dashboard kunnen ook in de presentatie worden meegenomen.

Klik hieronder voor enkele voorbeelden van de dashboards in Visionplanner

Heeft u grip op uw cijfers, dan kunt u uw bedrijf nóg beter sturen gedurende het jaar. Dat zorgt voor rust. En het geeft u de ruimte om te blijven focussen op het runnen van uw business. Visionplanner helpt u uw eigen organisatie nog succesvoller te maken.

Wij gebruiken Visionplanner om onze relaties op een efficiënte manier te voorzien van financiële informatie en rapportages per gewenste periode. Visionplanner is actueel gekoppeld aan uw boekhoudpakket. Door de online samenwerking staan onze adviseurs in nauw contact met u en kunnen ze adviseren en klankborden bij alle uitdagingen die u als ondernemer tegenkomt.

Benieuwd hoe u Visionplanner kunt gebruiken in uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen.

Auteur

John Stephan