Bel ons

040 - 222 21 12

Samen met uw vermogensbeheerder gaan voor financieel comfort

De samenstelling van uw beleggingsportefeuille hangt af van het door u gekozen beleggingsprofiel, uw persoonlijke situatie en het doel waarvoor u belegt. Wilt u uw vermogen laten groeien of juist op korte termijn inkomen genereren? Ook de mate van kennis en ervaring die u met beleggen heeft en hoe u tegenover risico staat is belangrijk.

Onze vermogensbeheerders staan in nauw contact met onze financieel planners. Hierdoor ontstaat er een bredere kijk op uw vermogen dan alleen uw beleggingsprofiel aangeeft. Wij spreken dan ook liever over uw financieel profiel. Advies op basis van uw financieel profiel betekent ook inzicht in uw totale vermogenssituatie. Dit stelt ons in staat om financiële dwarsverbanden te leggen in ons advies, zodat ons advies méér waarde voor u krijgt.

Alle gemakken op een rij:

  • Volledige ontzorging
  • Eén persoonlijk aanspreekpunt en vertrouwenspersoon
  • 100% onafhankelijk en geen belang bij eigen financiële producten of provisie
  • Het gemak van alle disciplines onder één dak

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op met uw vermogensregisseur

René van den Groenedaal

Directeur | Vermogensregisseur | DSI Senior Beleggingsadviseur

De werkwijze van een vermogensbeheerder

Bij Duisenburgh heeft u altijd één persoonlijk aanspreekpunt en vertrouwenspersoon: uw eigen adviseur, die alles voor u regelt. U kunt hem of haar altijd inschakelen voor al uw vragen over uw vermogen. Uw adviseur wordt bijgestaan door een team van specialisten van andere disciplines. In overleg met uw adviseur kunt u ook deze collega’s raadplegen om tot een uitgebalanceerde vermogensaanpak te komen. Wilt u meer weten over onze unieke aanpak? U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uw financieel comfort vergroten? Ontdek hoe, tijdens een vrijblijvend adviesgesprek

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.