Bel ons

040 - 222 21 12

Actuele vacatures

Vacature Fiscalist-Fiscaal Adviseur

100% onafhankelijk advies, persoonlijke aandacht en alle noodzakelijke expertise onder een dak: dat is wat wij aan onze relaties te bieden hebben. Bij Duisenburgh werken we samen aan één gemeenschappelijk doel: het volledig ontzorgen van vermogende relaties en actieve ondernemers. En jij speelt daar een belangrijke rol in.

Vacature Adviseur Beheerd Beleggen

Duisenburgh maakt zich sterk voor persoonlijk contact en financiële ontzorging. Sinds jaar en dag bieden we particulieren, ondernemers en families alle financiële disciplines onder één dak. Het aantal relaties van Duisenburgh dat bewust bezig is met de eigen financiële toekomst én die van zijn gezin of onderneming, groeit gestaag. Dat vraagt om uitbreiding van ons team Financieel Advies.

(Senior) Personeels- en salarisadviseur

Jij bent, als Personeels- en Salarisadviseur een volwaardig sparringpartner op het gebied van salaris- en personeelsaangelegenheden. Passende en heldere adviezen vormen de basis van jouw dienstverlening.

Vacature Ervaren Financieel Adviseur

Veel van onze relaties kloppen met een goede reden bij ons aan. Er is behoefte aan onafhankelijk en goed advies. De wereld van hypotheken en financieel advies is complex. Zeker voor starters en zelfstandig ondernemers. Voor ons team geldt: hoe complexer, hoe liever. We halen voldoening uit het opbouwen van een goede relatie met onze klant. Daarbij zoomen we altijd in op de persoonlijke situatie, met als doel: advies op maat.

Vacature Adviseur MKB

voor een eenmanszaak, de jaarrekening voor een BV of een lastige vraag van een ondernemer over de boekhouding.  Elke dag sta je weer voor nieuwe uitdagingen.

Vacature Relatiebeheerder MKB

Jouw relaties zijn ondernemers met een succesvol bedrijf. Een goede financiële huishouding is voor hen van groot belang om de onderneming te kunnen laten groeien. Dat gaat verder dan een kloppende jaarrekening en tijdige belastingaangifte. Gelukkig weet jij dat als geen ander.

Vacature Risk & Compliance Officer

100% onafhankelijk advies, persoonlijke aandacht en alle noodzakelijke expertise onder een dak: dat is wat wij aan onze relaties te bieden hebben. Bij Duisenburgh werken we samen aan één gemeenschappelijk doel: het volledig ontzorgen van vermogende relaties. En jij speelt daar een belangrijke rol in.

Een kijkje bij ons

  1. Onafhankelijk
    Wij zijn een zelfstandig bedrijf en werken volledig onafhankelijk van financiële instellingen.
  1. Persoonlijk en dienstbaar
    Duisenburgh maakt zich sterk voor persoonlijk contact en ontzorging. We bieden de relatie één aanspreekpunt in de vorm van een eigen vertrouwde adviseur die alles voor hem of haar regelt.
  1. Alle financiële disciplines onder één dak
    Wij bieden particulieren, ondernemers en families vrijwel alle financiële disciplines onder één dak.