Bel ons

040 - 222 21 12

Financieel comfort met fiscaal advies voor ondernemers

Als ondernemer wilt u groeien. Maar dat kan op vele manieren. Wij adviseren en begeleiden u als ondernemer bij een aantal activiteiten zodat u die groei mogelijk kunt maken.

Als ondernemer heeft u immers dromen en doelen. Maar het realiseren ervan brengt uitdagingen met zich mee. Heeft u ondersteuning nodig bij uw bedrijfsadministratie, salarisadministratie of wilt u fiscaal advies? Wij ontzorgen u zodat u zich kan richten op datgene waar u goed in bent, namelijk ondernemen.

Bij Duisenburgh kunnen ondernemers en ondernemingen terecht voor:

 

  1. Financiële administratie
  2. Jaarrekening
  3. Belastingaangifte
  4. Fiscaal advies
  5. Advies bedrijfsadministratie

 

Wilt u meer fiscaal advies ontvangen voor ondernemers? Volg ons dan op LinkedIn!

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op

Tommy

Drs. Tommy Meeuws

Directeur | Fiscalist

Bekijk onze recente publicaties

“Waarom werk jij niet in de Accountancy?”

Mariëlle Weichert krijgt deze vraag regelmatig. Best logisch, als je naar haar achtergrond kijkt. Jaren geleden startte ze namelijk wel in de accountancy. Ze volgde de opleiding die nodig is om uiteindelijk als registeraccountant te kunnen werken en kwam in aanraking met grote, internationale ondernemingen. Maar al tijdens haar studie constateert ze dat het werken voor een ‘board of directors’ haar minder ligt.

Dit zijn de verduurzamings- én financieringsmogelijkheden

Het verduurzamen van uw woning heeft veel voordelen. Zonnepanelen installeren, isolatie verbeteren, enkel glas vervangen door dubbel glas: heel veel maatregelen laten uw woning stijgen in waarde, zorgen voor stabiele of lagere woonlasten, zijn beter voor het milieu en maken het u (nog) comfortabeler in huis. Denkt u eraan om uw woning te verduurzamen? Wij brengen de verduurzamingsmogelijkheden én de mogelijkheden rondom de financiering daarvan voor u in kaart.

Eerlijke beloningen voor uw werknemers

Om werknemers aan te trekken en binnenboord te houden, is een eerlijke beloning en een duidelijk functieprofiel heel belangrijk. Maar met alleen een functie- en salarishuis bent u er nog niet. Medewerkers hebben behoefte aan secundaire arbeidsvoorwaarden en dat gaat verder dan een vrijdagmiddagborrel.

Uw financieel comfort vergroten? Ontdek hoe, tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.