Bel ons

040 - 222 21 12

Samen gaan voor financieel comfort

Als ondernemer wilt u groeien. Maar dat kan op vele manieren. Wij adviseren en begeleiden u als ondernemer bij een aantal activiteiten zodat u die groei mogelijk kunt maken.

Als ondernemer heeft u immers dromen en doelen. Maar het realiseren ervan brengt uitdagingen met zich mee. Heeft u ondersteuning nodig bij uw bedrijfsadministratie, salarisadministratie of wilt u fiscaal advies? Wij ontzorgen u zodat u zich kan richten op datgene waar u goed in bent, namelijk ondernemen.

Bij Duisenburgh kunnen ondernemers en ondernemingen terecht voor:

 

  1. Financiële administratie
  2. Jaarrekening
  3. Belastingaangifte
  4. Fiscaal advies
  5. Advies bedrijfsadministratie

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op

Tommy

Drs. Tommy Meeuws

Directeur | Fiscalist

Bekijk onze recente publicaties

Dit zijn de verduurzamings- én financieringsmogelijkheden

Het verduurzamen van uw woning heeft veel voordelen. Zonnepanelen installeren, isolatie verbeteren, enkel glas vervangen door dubbel glas: heel veel maatregelen laten uw woning stijgen in waarde, zorgen voor stabiele of lagere woonlasten, zijn beter voor het milieu en maken het u (nog) comfortabeler in huis. Denkt u eraan om uw woning te verduurzamen? Wij brengen de verduurzamingsmogelijkheden én de mogelijkheden rondom de financiering daarvan voor u in kaart.

Eerlijke beloningen voor uw werknemers

Om werknemers aan te trekken en binnenboord te houden, is een eerlijke beloning en een duidelijk functieprofiel heel belangrijk. Maar met alleen een functie- en salarishuis bent u er nog niet. Medewerkers hebben behoefte aan secundaire arbeidsvoorwaarden en dat gaat verder dan een vrijdagmiddagborrel.

Grip op uw cijfers met Visionplanner

Moderne vraagstukken vragen om moderne oplossingen. Dat begrijpen we bij Duisenburgh maar al te goed. Met deze gedachtegang faciliteren wij voor al onze relaties doeltreffende rapportages met behulp van Visionplanner voor optimaal inzicht in uw financiële zaken.

Duisenburgh

Uw financieel comfort vergroten? Ontdek hoe, tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.