Bel ons

040 - 222 21 12

Financieel inzicht zorgt voor meer comfort

Net als private banken en andere vermogensinstellingen beschikt Duisenburgh over gecertificeerde beleggingsadviseurs en vermogensbeheerders. Stuk voor stuk ervaren specialisten met aantoonbaar track record.
Samen met onze financieel planners helpen zij u een optimaal rendement te behalen, passend bij uw wensen en beleggingsprofiel. Daarbij bieden we voor de mate van ondersteuning de keuze uit drie varianten, van puur adviseren tot volledig beheren.

Duisenburgh Vermogensregie gaat verder dan alleen beleggen. Wij brengen namelijk uw totale financiële positie in kaart. Want dat is voor ons de basis om samen met u te bepalen welke beleggingsoplossingen passend zijn. Ons streven is een zo goed mogelijk rendement te behalen dat past bij uw wensen, doelstelling en risicohouding.

Wilt u meer tips ontvangen over het krijgen van financieel inzicht? Volg ons dan op LinkedIn!

Alle gemakken van een beter financieel inzicht

  • Een professionele gesprekspartner op financieel gebied
  • Ervaren beleggingsspecialisten
  • Een persoonlijke benadering en een vaste adviseur
  • Onafhankelijk vermogensadvies
  • Breed scala aan beleggingsoplossingen (geen eigen producten)
  • Een eenduidige en transparante vergoedingsstructuur
  • Financieel comfort
  • Het gemak van alle disciplines onder één dak

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met uw vermogensregisseur

Frank

Frank van Daal

Directeur | Vermogensregisseur | Financieel Planner | Adviseur Zakelijk

Bekijk onze recente publicaties

Dit zijn de verduurzamings- én financieringsmogelijkheden

Het verduurzamen van uw woning heeft veel voordelen. Zonnepanelen installeren, isolatie verbeteren, enkel glas vervangen door dubbel glas: heel veel maatregelen laten uw woning stijgen in waarde, zorgen voor stabiele of lagere woonlasten, zijn beter voor het milieu en maken het u (nog) comfortabeler in huis. Denkt u eraan om uw woning te verduurzamen? Wij brengen de verduurzamingsmogelijkheden én de mogelijkheden rondom de financiering daarvan voor u in kaart.

De emotiecyclus van beleggen: waarom de gemiddelde particuliere belegger negatieve rendementen behaalt

Het is bekend dat beleggen vaak gepaard gaat met emotie. Het uitschakelen daarvan is één van de moeilijkste vaardigheden die je als belegger moet beheersen om op lange termijn tot goede resultaten te komen. De verleidingen en angst op korte termijn, winnen het vaak van de ratio op lange termijn.

Herbalanceren in onrustige tijden

De beurs is continu in beweging. Tijden van hoge inflatie en het conflict tussen Rusland en Oekraïne gaan gepaard met onrust op de beurs. Dat leidt tot koersbewegingen op de financiële markt. Die bewegingen kunnen de samenstelling van uw beleggingsportefeuille wijzigen.

Uw financieel comfort vergroten? Ontdek dan tijdens een vrijblijvend adviesgesprek hoe we dat doen.

Als u uw gegevens invult nemen wij contact met u op.