Bel ons

040 - 222 21 12

De wereld van het pensioen is continue in beweging. De pensioenleeftijd gaat met de jaren omhoog. Ook bewegen pensioenen vandaag de dag mee met de economie. Dit soort veranderingen doen iets met de pensioenzekerheid. Of misschien beter: de pensioenonzekerheid neemt toe.

Dit roept vragen op als: Wanneer kan ik stoppen met werken? Wat moet ik doen om het na mijn werkend leven goed geregeld te hebben?

Niet voor niets wordt er steeds vaker naar lijfrente gekeken als aanvulling op de oudedagvoorziening. Dit kan een heel mooie oplossing zijn, maar is het altijd het “je van het”? Dat hangt ervan af!

Een lijfrente rekening kan heel mooi aansluiten bij je persoonlijke behoeften. En soms zijn er alternatieven die nóg beter passen. Het is niet voor niets dat wij het liefst werken vanuit een financiële planning. Dat klinkt misschien groot, maar dat is zo simpel als een overzicht met daarin je inkomsten en uitgaven, eventueel vermogen en je toekomstplannen. Met hulp hiervan is het makkelijk bepalen waar kansen liggen, welke risico’s er zijn en wat er nodig is.

Als al deze zaken helder zijn, kunnen we je zo optimaal mogelijk adviseren over hoe jouw geldzaken goed te regelen. Nu en in de toekomst. Ons uitgangspunt is daarbij altijd, dat financiën je in staat mogen stellen dat te doen wat jij in het leven graag zou willen doen. Zakelijk én privé.

Dit betekent in veel gevallen dat lijfrente niet dé maar een deel van de oplossing is, en dat er ook andere dingen nodig zijn. Wat die andere dingen ook zijn, wij kunnen met een team van experts op allerlei gebieden, een compleet advies uitbrengen. Zodat jij er comfortabel bijzit, op het moment dat je oude dag aanbreekt.

Waarom dat zo’n fijne manier van werken is? Dat is voor Robert Verberne – Financieel planner, Vermogensregisseur en Adviseur – geen vraag. “Ik vind het prettig om een langjarige, persoonlijke relatie op te bouwen met klanten. Dat is veel belangrijker dan een korte termijnoplossing door middel van een productverkoop. Op die manier kan en wil ik betekenisvol zijn en blijven.”

Robert weet als geen ander hoe fijn het is om op die manier ontzorgd te worden. Het was op een moment dat hij zich afvroeg wie hem op de juiste manier financieel kon adviseren, dat hij besloot een opleiding op dit vlak te gaan volgen. De kennis die hij voor zichzelf vergaarde én de ervaring die hij inmiddels heeft op dit vlak vanuit zijn professie, deelt hij nu met veel plezier met klanten. Het liefst “onder het genot van een kop koffie en een stuk appelgebak”, zoals hij het zelf zegt.

Wil jij eens van gedachten wisselen over jouw financiële toekomst na het bereiken van de pensioenleeftijd? Robert én onze andere adviseurs heten je graag welkom voor een kennismaking inclusief koffie en iets lekkers, op ons kantoor in Waalre.

Auteur

Robert Verberne