Uw beleggingsportefeuille

dirigent

met een goede regie op uw vermogen

Méér waarde

violist

afgestemd op uw bedrijfsadministratie

Méér waarde

saxofonist

met een persoonlijke noot in financieel advies

Méér waarde

Bekijk uw beleggingsportefeuille

Advies en Beheer

Wanneer u kiest voor onze beleggingsdienst ‘vermogensadvies’ of voor onze beleggingsdienst ‘vermogensbeheer’ openen wij een effectenrekening voor u bij een depotbank. De rol van deze depotbank is slechts beperkt tot die van faciliterende instelling. Dit houdt in dat zij de organisatie zijn die onze orders uitvoert en de effecten administreert.

Klik op de button van de depotbank om in te loggen en zo uw effectenportefeuille te bekijken.

Binck Bank

BinckBank is een beursgenoteerde Nederlandse online beleggersbank met ongeveer drie miljard euro aan belegd vermogen. Binck heeft zichzelf in de markt gezet als goedkope beleggersbank op het gebied van transactiekosten en service.

Insinger Gilissen

Uw vermogensbeheerder beheert uw vermogen en is uw aanspreekpunt voor al uw vermogenszaken. Uw vermogensbeheerder heeft zelf geen Nederlandse bankvergunning. Hiervoor maakt hij gebruik van Insinger Gilissen als depotbank. Bij Insinger Gilissen kunnen u en uw vermogensbeheerder al meer dan 25 jaar rekenen op een betrouwbare en solide bank.

Begeleiding

Wanneer u kiest voor onze beleggingsdienst ‘vermogensbegeleiding’ openen wij een effectenrekening voor u bij een extern vermogensbeheerder.

Duisenburgh Vermogensregie heeft twee vermogensbeheerders geselecteerd met wie een samenwerkingsverband is aangegaan. De vermogensbeheerder beheert uw vermogen conform de met u gemaakte afspraken. Duisenburgh Vermogensregie vervult de rol van relatiebeheerder en kijkt over de schouder mee om zo uw wensen en doelstellingen te waarborgen.

Klik op de button van de vermogensbeheerder om in te loggen en uw effectenportefeuille te bekijken.

Optimix

Optimix Vermogensbeheer in Amsterdam bestaat sinds 1983. Het eerste wapenfeit was destijds het beleggingsfonds Optimix. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een grote speler die zowel particulieren als institutionele beleggers diverse maatoplossingen aanbiedt als het gaat om vermogensbeheer.

Ostrica

Ostrica biedt vermogensbeheeroplossingen. Ostrica heeft zich sinds de oprichting in 1997 ontwikkeld tot een brede dienstverlener op het gebied van vermogensoplossingen. De gepubliceerde resultaten van Ostrica zijn  onafhankelijk en objectief vastgesteld volgens de Global Investment Performance Standards.