Bel ons

040 - 222 21 12

Word partner van Duisenburgh Vermogensregie.

Je voert de vermogensregie voor jouw eigen cliënten. Naast beleggingsexpertise beschik je over kennis van financiële planning, waardoor je op een breder vlak gesprekspartner bent van je cliënt en zijn adviseurs.  Dit stelt je in staat om hiaten op andere vlakken te signaleren en andere adviseurs van Duisenburgh te introduceren. Je geeft vermogensadvies onder de vergunningsverantwoordelijkheid van de beleggingsonderneming Duisenburgh Vermogensregie.  Hiervoor wordt je verbonden agent van Duisenburgh Vermogensregie: een unieke mogelijkheid om zelfstandig onder de AFM-vergunning Beleggingsonderneming te kunnen werken.

Samenwerken met de professionals van Duisenburgh

Je bent zelf verantwoordelijk voor de acquisitie, het advies en het relatiebeheer van jouw cliënten. Maar als partner van Duisenburgh sta je er niet alleen voor! De mensen achter Duisenburgh maken je zoveel mogelijk vrij om je werkzaamheden voor jouw eigen cliënten zo optimaal mogelijk te kunnen uitoefenen. Je wordt zoveel mogelijk in de bedrijfsvoering van jouw eigen onderneming door Duisenburgh ondersteund en gefaciliteerd.

Wie zoeken wij?

Samenwerken is duidelijk communiceren. Dit begint bij de communicatie van het gewenste profiel van de ondernemer die wij zoeken. Beantwoord je aan onderstaand profiel? Dan maken we graag kennis met jou.

 • Je hebt ondernemerscapaciteiten.
 • Je hebt de ambitie om je eigen beleggingsonderneming te runnen of je wilt méér uit je eigen beleggingsonderneming halen.
 • Je bent coöperatief en kunt samenwerken met collega-ondernemers.
 • Je bent commercieel en contractueel sterk, maar bent daarnaast ook een echte relatiemanager.
 • Je hebt ruime ervaring en een eigen netwerk met relaties die behoren tot de doelgroep van Duisenburgh Vermogensregie.
 • Je hebt ruime ervaring als vermogensbeheerder/vermogensadviseur bij een bank of vermogensbeheerder.
 • Je hebt het niveau van financieel planner (FFP). Je beschikt over het diploma DSI Beleggingsadviseur. Je beleggingskennis en kennis van financiële planning is actueel.

Contactpersoon:

Rene

Rene van den Groenendaal

Directeur | Vermogensregisseur | DSI Senior Beleggingsadviseur

Vraag nu onze partnerbrochure op

  ffp
  erkend-hypotheek-adviseur
  dsi