Bel ons

040 - 222 21 12

Financieel advies voor particulieren

Er zijn verschillende financieringsvormen. Samen met u bekijken we de mogelijkheden. Wat past het beste bij uw situatie? Daarover adviseren we u eerlijk en transparant. De adviseurs van Duisenburgh zijn onafhankelijk. We hebben goede contacten bij álle geldverstrekkers, ook bij de financierders die gespecialiseerd zijn in hypotheken voor ondernemers of zakelijke financieringen. Met een financieel plan werken we samen aan uw financieel comfort. Op die manier helpen we particulieren al jaren als financieel adviseur.

Alle gemakken van financieel advies voor particulieren

  • Uw persoonlijke situatie staat centraal
  • U hebt één vast aanspreekpunt voor al uw vragen
  • U ontvangt gegarandeerd eerlijk en onafhankelijk advies

Heeft u behoefte aan meer financieel advies voor particulieren? Volg ons dan op LinkedIn en blijf altijd op de hoogte!

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak

Barry

drs. Barry Jansen CFP

Financieel Planner

Bekijk onze recente publicaties

Belangrijke wijzigingen schenkingsvrijstelling eigen woning

Na Prinsjesdag is duidelijkheid gekomen inzake de verlaging – en uiteindelijk uitfasering – van de schenkingsvrijstelling voor de eigen woning. Hieruit blijkt dat ouders (of anderen) die nog een flinke schenking belastingvrij voor de eigen woning willen doen, haast moeten maken. Vanaf 1 januari 2023 geldt namelijk een aanzienlijk lagere schenkingsvrijstelling.

Dit zijn de verduurzamings- én financieringsmogelijkheden

Het verduurzamen van uw woning heeft veel voordelen. Zonnepanelen installeren, isolatie verbeteren, enkel glas vervangen door dubbel glas: heel veel maatregelen laten uw woning stijgen in waarde, zorgen voor stabiele of lagere woonlasten, zijn beter voor het milieu en maken het u (nog) comfortabeler in huis. Denkt u eraan om uw woning te verduurzamen? Wij brengen de verduurzamingsmogelijkheden én de mogelijkheden rondom de financiering daarvan voor u in kaart.

Periodiek onderhoud aan uw financiële huishouding is essentieel!

Als Financieel Adviseur schrik ik regelmatig, wanneer ik inzage krijg in de financiële huishouding van klanten die mij dit toe vertrouwen. Hoe een en ander momenteel geregeld is en hoe dit anders (lees: beter) zou kunnen. Vaak is er veel werk aan de winkel om het weer op orde te brengen. Opvallend is dat dit verschijnsel zeker niet afhankelijk is van het inkomen of vermogen.

Uw financieel comfort vergroten? Ontdek hoe, tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.