Bel ons

040 - 222 21 12

Samen gaan voor financieel comfort

Er zijn verschillende financieringsvormen. Samen met u bekijken we de mogelijkheden. Wat past het beste bij uw situatie? Daarover adviseren we u eerlijk en transparant. De adviseurs van Duisenburgh zijn onafhankelijk. We hebben goede contacten bij álle geldverstrekkers, ook bij de financierders die gespecialiseerd zijn in hypotheken voor ondernemers of zakelijke financieringen. Met een financieel plan werken we samen aan uw financieel comfort.

Alle gemakken op een rij:

 

  • Uw persoonlijke situatie staat centraal
  • U hebt één vast aanspreekpunt voor al uw vragen
  • U ontvangt gegarandeerd eerlijk en onafhankelijk advies

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op

Barry

drs. Barry Jansen CFP

Financieel Planner

Bekijk onze recente publicaties

Periodiek onderhoud aan uw financiële huishouding is essentieel!

Als Financieel Adviseur schrik ik regelmatig, wanneer ik inzage krijg in de financiële huishouding van klanten die mij dit toe vertrouwen. Hoe een en ander momenteel geregeld is en hoe dit anders (lees: beter) zou kunnen. Vaak is er veel werk aan de winkel om het weer op orde te brengen. Opvallend is dat dit verschijnsel zeker niet afhankelijk is van het inkomen of vermogen.

Nieuw energielabel woningen en je woning verduurzamen

Sinds 1 januari 2021 is er een nieuw energielabel voor gebouwen. Hiermee geeft Nederland invulling aan de herziende Europese richtlijn voor de energieprestaties van gebouwen.

Een aflosvrije hypotheek, mag dat nog?

Een bijdrage door: Dirk Schellens Is de aflossingsvrije hypotheek nog mogelijk? Het korte antwoord: ja. Sterker nog: de aflosvrije hypotheek wint de laatste tijd weer aan populariteit, terwijl veel mensen in de veronderstelling zijn dat deze hypotheekvorm niet meer afgesloten mag worden.Een aflosvrije financiering kan in veel gevallen nog steeds afgesloten worden. Afhankelijk van uw wensen […]

Duisenburgh

Uw financieel comfort vergroten? Ontdek hoe, tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.