Bel ons

040 - 222 21 12

Samen met een vermogensadviseur gaan voor financieel comfort

Hoe u uw beleggingsportefeuille samenstelt hangt af van het door u gekozen beleggingsprofiel, uw persoonlijke situatie en het doel waarvoor u belegt. Wilt u uw vermogen laten groeien of juist op korte termijn inkomen genereren? Ook de mate van kennis en ervaring die u met beleggen heeft en hoe u tegenover risico staat is belangrijk.

Onze vermogensadviseurs hebben een achtergrond als financieel planner. Hierdoor hebben zij een bredere kijk op beleggen dan alleen uw beleggingsprofiel aangeeft. Wij spreken dan ook liever over uw financieel profiel. Vermogensadvies op basis van uw financieel profiel betekent ook inzicht in uw totale vermogenssituatie. Dit stelt ons in staat om financiële dwarsverbanden te leggen in ons advies, zodat ons advies méér waarde voor u krijgt.

Onze vermogensadviseur heeft periodiek contact met u. Over de frequentie maken we van tevoren afspraken. Met onze beleggingsrapportages zorgen we voor structurele beleggingsinformatie. Maar niet alleen de formele contacten zijn geregeld, de informele contactmomenten zijn minstens zo waardevol. Voor u, maar zeker ook voor ons. Het zijn juist deze momenten die de ‘klik’ tussen u en Duisenburgh bepalen.

Wilt u meer tips over vermogensadvies ontvangen? Volg ons dan op LinkedIn!

Alle gemakken op een rij:

  • Eén persoonlijk aanspreekpunt en vertrouwenspersoon
  • 100% onafhankelijk en geen belang bij eigen financiële producten of provisie
  • Het gemak van alle disciplines onder één dak

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op met uw vermogensregisseur

René van den Groenendaal

Directeur | Vermogensregisseur | DSI Senior Beleggingsadviseur

Werkwijze van een vermogensadviseur

Bij Duisenburgh heeft u altijd één persoonlijk aanspreekpunt en vertrouwenspersoon: uw eigen adviseur, die alles voor u regelt. U kunt hem of haar altijd inschakelen voor al uw vragen over uw vermogen. Uw adviseur wordt bijgestaan door een team van specialisten van andere disciplines. In overleg met uw adviseur kunt u ook deze collega’s raadplegen om tot een uitgebalanceerde vermogensaanpak te komen. Wilt u meer weten over onze unieke werkwijze? U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uw financieel comfort vergroten? Ontdek hoe, tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.