Bel ons

040 - 222 21 12

Drie businessunits

De totale dienstverlening is in drie labels ondergebracht:

 • Duisenburgh Administratie en Fiscaal advies. Hierbij richten we ons op de ondernemer en zijn onderneming, vooral als het gaat om bedrijfsadministratieve en fiscale zaken.
 • Duisenburgh Financieel advies: Voor zowel particulieren en ondernemers staat financiële planning en advies omtrent financiën, pensioen en hypotheek centraal.
 • Duisenburgh Vermogensregie, steekt in op vermogensregie en beleggingsadvies voor vermogende ondernemers, families en particulieren. Het bedrijfsonderdeel bedient een exclusieve groep cliënten met een vermogen vanaf 500.000 euro op maat.

Partners

Om de dienstverlening zo goed mogelijk overal in Nederland aan te kunnen bieden heeft Duisenburgh een partnermodel opgezet. Daarbij zijn de partners dependances’ die zich op basis van een partnerconcept richten op vermogensregie en van waaruit de  beleggingsadviseurs hun klanten op maat bedienen. Dat alles gebeurt onder het Duisenburgh-label en met gebruikmaking van de vergunningen en systemen van Duisenburgh. Mede door de partners kan Duisenburgh klanten in het hele land bedienen.

Duisenburgh blijft zich onderscheiden voor zowel particulieren en ondernemers. En als ondernemer heeft Duisenburgh de filosofie  dat een beleggingsspecialist pas écht kan excelleren wanneer deze de uitdagingen van het ondernemerschap zelf in de praktijk ervaart.

Waarin onderscheiden wij ons voor u?

 • Persoonlijk en Dienstbaar
  Duisenburgh maakt zich sterk voor persoonlijk contact en ontzorging. U heeft één aanspreekpunt in de vorm van uw eigen vertrouwde adviseur die alles voor u regelt.
  Meerwaarde voor u: 1-op-1 contact – goed bereikbaar – volledig op de hoogte van uw situatie en portefeuille – 100% gericht op uw belang.
 • Alle financiële disciplines onder één dak
  Wij bieden particulieren, ondernemers en families vrijwel alle financiële disciplines onder één dak.
  Meerwaarde voor u: efficiënte toegang tot alle kennis en diensten op financieel gebied – brede expertise – intgrale aanpak – altijd de juiste fit – gemak.
 • Onafhankelijk
  Wij zijn een zelfstandig bedrijf en werken volledig onafhankelijk van financiële instellingen.
  Meerwaarde voor u: volledige keuzevrijheid – geen verplichte winkelnering – 100% gericht op wat voor ú het beste is.
 • Zakelijk en Privé
  Ondernemers kunnen bij ons ook terecht voor zowel zakelijke financiële diensten als bedrijfsadministratie en fiscaal advies.
  Meerwaarde voor u: aantrekkelijke ‘one stop shop’ – altijd actueel en volledig inzicht in uw hele financiële reilen en zeilen, zakelijk en privé – integraal advies – optimale afstemming.
 • Landelijk netwerk
  Duisenburgh heeft meerdere vestigingen in het land en ons netwerk breidt zich uit.
  Meerwaarde voor u: uw eigen adviseur dichtbij om uw zaken persoonlijk te bespreken.

De historie van Duisenburgh

”Statig van buiten, van binnen gewoon”

Villa Louise, sinds 2014 het hoofdkantoor van Duisenburgh, is een prachtig monumentaal pand met een rijk ondernemersverleden. Architect Louis Kooken ontwierp dit herenhuis in koloniale stijl voor een lokale kaarsenfabrikant. De familie Koster-Keunen had vlakbij de Eindhovenseweg van 1852 tot 1953 een grote wasblekerij en kaarsenfabriek. Van gebleekte bijenwas maakten zij hier kaarsen, vooral voor kerkgebruik, en cosmetische
artikelen. Het bedrijf bestaat nog altijd en behoort met vestigingen in Bladel en de Verenigde Staten tot de grootste bijenwasfabrieken ter wereld.

Villa Louise is een rijksmonument. Duisenburgh heeft het pand met veel liefde en respect voor de rijke historie opgeknapt en omgevormd tot kantoor. Originele details zijn behouden en indien nodig gerestaureerd. Hieraan dankt de villa haar statige uitstraling. Een uitstraling die past bij het succes van Duisenburgh. Wij zijn er heel verguld mee, maar vergeten niet waar onze eigen wortels liggen: gewoon in hard werken en je werk goed doen.

Op 5 juni 2015 werd de officiële opening gevierd in het bijzijn van toenmalig burgemeester Brenninkmeijer en een groot aantal relaties. Duisenburgh is gevestigd in het hart van Waalre.

Duisenburgh
ffp
erkend-hypotheek-adviseur
dsi

Getoetst op onze deskundigheid

Wij zijn niet alleen trots op onze certificeringen maar ze zijn ook een waarborg voor goede kwaliteit en kennis.

Frank

Frank van Daal

Directeur | Vermogensregisseur | Financieel Planner | Adviseur Zakelijk

Wij geven u graag advies onder het genot van een lekkere kop koffie