Bel ons

040 - 222 21 12

Bij Duisenburgh zetten we niet alleen de cijfers centraal. Onze deskundige medewerkers zijn net zo belangrijk. Maak kennis met Team Financieel advies: ons team van financieel experts. Een scala aan interessante persoonlijkheden mét kennis van zaken.

Rian Kouwenberg – Erkend Financieel Adviseur

Rian Kouwenberg is afkomstig uit Veldhoven. Binnen Duisenburgh adviseert ze klanten bij vraagstukken over hypotheken, pensioenen en sparen. Als sparringpartner ondersteunt ze daarnaast haar collega-adviseurs.

Rian is professioneel én warm en sociaal. Dat maakt haar niet alleen een gewaardeerd adviseur, maar ook een plezier om mee om te gaan. In haar vrije tijd geniet ze van gezelligheid met vrienden en haar gezin.

Silvana Graus – Erkend Financieel Adviseur en Financieel Planner

Silvana Graus is woonachtig in Nederweert-Eind. Bij Duisenburgh bouwt ze aan financiële plannen en geeft ze advies aan klanten. Samen met haar partner bouwt ze haar droomwoning. Deze doorpakker is dan ook vastberaden om haar doelen te bereiken, zowel in haar persoonlijke leven als in haar werk.

Koen Donkers – Financieel Adviseur

Ook Koen Donkers is één van de gezichten van Duisenburgh. Hij komt uit het prachtige Riethoven. Als financieel adviseur ondersteunt hij klanten onder andere  bij vragen op het gebied van de financiering voor de aankoop van een eigen woning.

Naast zijn werk brengt Koen graag tijd door op het voetbalveld, waar hij zijn sportieve kant laat zien. De vastberadenheid waarmee hij speelt, zie je ook terug in zijn werk.

Robert Verberne – Teamleider en Financieel Planner

Robert Verberne is afkomstig uit het pittoreske Liessel. Daarmee brengt hij een vleugje lokale charme in het team. Robert adviseert klanten met name over hypotheken en beleggen, zodat zij goed voorbereid zijn op hun toekomst.

Naast passie voor werk heeft Robert passie voor sport. Hij is regelmatig op de tennis- en golfbaan te vinden. En dat is nog niet alles; Robert is ook een fervent carnavalliefhebber die weet hoe hij plezier moet maken.

Barry Jansen – Mededirecteur en Financieel Planner

Mededirecteur en financieel planner Barry Jansen heeft zijn roots in Hapert. Bij Duisenburgh zet hij zich dagelijks in om de financiële doelen van cliënten te bereiken. Zijn vastberadenheid en zijn doorzettingsvermogen zie je terug in zijn werk, maar ook in zijn privéleven. Barry fietst graag en schuwt de uitdagingen van de bergen niet.

Bij Duisenburgh begrijpen we dat financieel advies zeer persoonlijk is. Daarom behandelen we elke specifieke klantvraag met zorg en koppelen we daar de juiste adviseur met de juiste professionele expertise én persoonlijke eigenschappen aan. Zodat elke klant advies en ondersteuning ontvangt die past bij de situatie. Want alleen dan realiseren we financiële doelen. Of het nu gaat om het plannen van een solide financiële toekomst, of het bouwen van een droomwoning.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We staan graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@duisenburgh.nl of 040 22 22 112.

Auteur

Robert Verberne