Bel ons

040 - 222 21 12

Mijn naam is Barry Jansen. Ik ben een van de 4 directeur-eigenaren van Duisenburgh. Vanaf 2000 ben ik actief als ondernemer. Sinds 2005, praktisch vanaf de start van Duisenburgh, ben ik mede-aandeelhouder van dit mooie bedrijf.

Historie

Duisenburgh kent een mooie historie. Deze gaat verder dan het ontstaan van het bedrijf in 2004. Oprichter Frank van Daal ken ik al vanaf 1997. In die tijd waren we beiden financieel planner bij wat nu Rabobank De Kempen-West is. We deelden het enthousiasme en de passie voor ons vak. Maar we deelden ook de wens om nog méér voor een klant te kunnen betekenen dan de Rabobank of welke andere bank dan ook kan bieden: één onafhankelijke partij die zorg draagt voor alle relevante financiële adviezen/producten die onze klanten destijds verlangden.

Uiteindelijk resulteerde deze gedeelde uitgangspunten in de samenwerking met Frank in de onderneming: Van Daal Jansen Advies. Beleggingsadvies, financieel advies en (zakelijk) financieren waren destijds de pijlers onder ons bedrijf. Met de komst van Rob van Daal voegden we hier al snel (zakelijk) verzekeringsadvies aan toe.

Totaalpakket

Het leveren van een totaalpakket was geen gemakkelijke opgave destijds in 2005. Dit vergt specialistische kennis op het vlak van de verschillende vakgebieden. Met de komst van René van den Groenendaal werd beleggingsspecialisme toegevoegd en kon Duisenburgh Vermogensregie al snel worden opgericht. Met Tommy Meeuws van (destijds) AdSolva was de samenwerking met een administratiekantoor en fiscaal advieskantoor een feit. Een logisch gevolg was de strategische herpositionering onder één naam: Duisenburgh! De groei van het bedrijf qua omzet maar ook qua vakspecialisten, stelt ons inmiddels in staat om onze ambitie van destijds waar te maken: onze klanten zoveel mogelijk financieel ontzorgen. Ik ben trots op het feit dat we anno nu kunnen zeggen dat we hier in geslaagd zijn.

Delen

Als je kunt vermenigvuldigen, kun je ook delen. Bij Duisenburgh kunnen we vermenigvuldigen. Daar zijn we immers financiële mensen voor. Maar we kunnen ook delen. Onderlinge deling van kennis bijvoorbeeld tussen onze beleggingsspecialist en onze verzekeringsspecialist. Of tussen onze MKB adviseur en onze hypotheekadviseur. Deze kennis kunnen we vervolgens weer delen met onze klanten. En dat is het mooie van Duisenburgh: de onderlinge kruisbestuiving van kennis op al die financiële vakgebieden zorgt voor méér waarde voor onze klanten. En zo komen we steeds dichter bij onze allereerste droom: totale financiële ontzorging van onze klanten.

Mijn rol bij Duisenburgh

Bij Duisenburgh ben ik verantwoordelijk voor mijn eigen klanten. Dit zijn voornamelijk ondernemers. Als financieel planner (FFP) en geregistreerd pensioenadviseur zijn mijn aandachtsgebieden financiële planning en pensioenadvies. Door mijn achtergrond als bedrijfseconoom ben ik ook verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering van Duisenburgh in het algemeen en de interne organisatie van Duisenburgh Financieel Advies in het bijzonder.

Een goede balans tussen werk en privé

Ik probeer een gezonde balans tussen werk en privéleven aan te houden. Zeker als ondernemer zijn er voldoende valkuilen waar je in kunt stappen. Kwaliteit in mijn privé tijd is echter heilig. Mijn vrouw en mijn 2 dochters zijn erg belangrijk voor me. Net als mijn sport en mijn familie. Daarom leef ik ook buiten mijn werk. Ik kan me focussen op de belangrijkste dingen binnen ons bedrijf door effectief mijn tijd in te delen en werkzaamheden te delegeren of uit te besteden aan derden.

Ook ik word immers graag ontzorgd.

Auteur

Barry Jansen