Bel ons

040 - 222 21 12

Eind 2019 startte Barbet Verhalle bij Duisenburgh. Vanuit het kantoor in Venray begeleidt ze particulieren en ondernemers met passie en aandacht.

“Toen ik als meisje van twintig jaar toevallig bij ABN Amro Bank terecht kwam, dacht ik voor een bepaalde tijd ‘wel even wat geld te gaan verdienen’. Een plan voor daarna had ik niet. Maar goed ook, want het bleek iets anders te verlopen dan ik dacht: ik bleef er achttien jaar en ontwikkelde me tot de enthousiaste, servicegerichte dienstverlener die ik nu ben.

Zakelijke tak

Ik deed een jaar of tien ervaring op in verschillende particuliere functies en maakte daarna de overstap naar de zakelijk tak van ABN Amro. Werken met (ex)ondernemers: dáár bleek mijn hart te liggen!

Helaas veranderde de bank in allerlei opzichten, waardoor ik de verliefdheid voor deze werkgever kwijtraakte. Ik besloot ontslag te nemen. Een lastige, maar hele goede keuze. Na een zakelijke zoektocht van een jaar of drie, kwam ik in contact met Tjeerd Jenniskens van Duisenburgh Vermogensregie.

Inmiddels kan ik mijn passie voor ondernemers sinds december 2019 kwijt bij Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens. Vanuit onze kantoorruimte op het prachtige Annapark in Venray begeleid ik met veel plezier samen met Tjeerd het vermogen van (ex)ondernemers én particulieren. Dat doen we altijd met volledige aandacht en optimale service. Dat past niet alleen bij onze relaties, maar óók bij ons! Tjeerd heeft álle kennis in huis over beleggen en ik doe al het andere. Van gesprekken met (nieuwe) klanten tot het openen en monitoren van rekeningen bij depotbanken en het organiseren van zogenoemde client treatments. Dit maakt mijn werk super afwisselend, geen dag is hetzelfde. Dat past goed bij mij.

Privé

Drie keer in de week loop ik hard. Of de zon schijnt, het regent of in de vrieskou: ik vind het heerlijk om te doen! Voor de afwisseling boks ik ook minimaal één keer in de week. Sporten geeft me ontzettend veel energie en – eerlijk is eerlijk – de beweging heb ik ook nodig om mijn Bourgondische levensstijl te compenseren. Een biertje of wijntje, met lekker eten én goed gezelschap, sla ik namelijk nooit af. Daarnaast reis ik graag, samen met mijn partner heb ik al redelijk veel van de wereld gezien. We hopen dan ook snel weer het vliegtuig of de auto in te stappen (óf de motor op te stappen zelfs), om weer nieuwe herinneringen te maken!”

Auteur

Barbet Verhalle