Bel ons

040 - 222 21 12

Ik ben Dirk Schellens, werkzaam bij Duisenburgh als Financieel Planner/Financieel Adviseur. In september 2015 ben ik vanuit mijn studie Bedrijfseconomie in dienst getreden bij Duisenburgh als junior financieel adviseur. Net voor mijn afstuderen heb ik eigenaar Frank van Daal (ik ken hem via de voetbalclub RKVV Dommelen) gebeld of hij binnen zijn bedrijf iets leuks voor mij te doen had.

Na een bakje koffie met Frank en Barry kwamen we erachter dat Financieel Adviseur wel eens iets voor mij zou kunnen zijn en toevallig zou een half jaar later een andere adviseur stoppen.

Na een half jaar parttime mee werken als junior en de overige tijd alle verplichte certificaten te behalen, werd ik hypotheekadviseur. Gedurende de laatste vijf jaar ben ik door diverse opleidingen mezelf blijven ontwikkelen tot gecertificeerd financieel planner (FFP) en teamleider van onze afdeling Financieel Advies.

Het mooie aan mijn werk binnen Duisenburgh vind ik het op hoog niveau adviseren van een hele diverse groep van klanten. Dat varieert van een hypotheek regelen voor vrienden tot aan beleggingsadvies geven aan een vermogende ondernemer en alles daar tussenin. Bij Duisenburgh heerst een open cultuur en daar ben ik erg blij mee! Werkplezier is hier een belangrijk onderdeel en daardoor komen we voor iedere klant tot een passend advies.

Werk en privé

Om goed te presteren gedurende de werkweek is het ook belangrijk om te ontspannen in mijn vrije tijd. Deze breng ik graag door met mijn vriendin, vrienden en familie. Dat kan op het voetbalveld of op de racefiets, maar zeker ook in een restaurant of in de kroeg.

Auteur

Dirk Schellens