Bel ons

040 - 222 21 12

Mijn naam is Joris Boerenkamp

Na een MBO-studie Administrateur en een HBO-studie Bedrijfseconomie wilde ik zo snel mogelijk aan het werk. Ik kon meteen aan de slag bij een bedrijf in mijn woonplaats Veldhoven. Na 14 jaar kreeg ik in 2014 de kans om bij Duisenburgh te gaan werken. Een ideale kans om een nieuwe uitdaging aan te gaan waar ik geen moment spijt van heb gehad. Inmiddels werk ik alweer bijna 4 jaar bij Duisenburgh in de functie van MKB-adviseur op de afdeling Administratie & Fiscaal Advies.

In mijn rol als MKB-adviseur ben ik vooral relatiebeheerder met verantwoordelijkheid voor een zeer gevarieerd klantenbestand. Juist die verscheidenheid en het contact met vele relaties maken deze baan zo leuk. Samen met een aantal fijne collega’s, bestaan mijn werkzaamheden hoofdzakelijk uit het verzorgen, analyseren en controleren van financiële administraties, het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van fiscale aangiften en alle aanverwante werkzaamheden. Vanuit deze reguliere werkzaamheden adviseren we onze relaties proactief. Bij Duisenburgh begrijpen we dat klanten liever toekomstgericht denken dan terugkijken in de tijd.

Werk en privé
Naast lekker eten en koken, contact met familie en vrienden en muziek en concerten, is reizen mijn allergrootste hobby. Hoewel ik wereldwijd al veel landen hebben mogen bezoeken, heb ik in de loop der jaren een grote passie voor Afrika ontwikkeld. De avonturen die ik daar beleef, in die wilde omgeving en prachtige ongerepte natuur, geven mij enorm veel energie om er namens Duisenburgh weer een jaar tegenaan te gaan!

Auteur

Joris Boerenkamp