Bel ons

040 - 222 21 12

Mijn naam is Monique Loomans en ik ben personeels-en salarisadviseur bij Duisenburgh. Ruim vijftien jaar ben ik al werkzaam in dit vakgebied. Sinds ik in september 2012 bij Duisenburgh in dienst ben ga ik weer iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk. Mijn collega’s zijn gedreven en enthousiast, de sfeer op kantoor is gemoedelijk maar ook dynamisch en dit geeft me heel veel energie.

Mijn rol binnen Duisenburgh
Een belangrijk onderdeel van mijn takenpakket is het maandelijks verzorgen van de salarisstroken voor onze relaties die werkzaam zijn in allerlei sectoren. We hebben werkgevers die actief zijn in de detailhandel, de financiële sector, de groothandel, de vleessector, de metaal sector en nog veel meer. De afdrachten aan belastingdienst en pensioenfondsen vragen om grote nauwkeurigheid. Het is voor mij een superleuke uitdaging om op de hoogte te blijven van alle rekenregels. Het vraagt de nodige specialistische kennis.

Mijn werkzaamheden zijn heel gevarieerd. Ik adviseer over de toepassing van cao’s, geef salarisvoorstellen, maak arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaarden op maat en bied ondersteuning bij beëindiging van een arbeidsovereenkomst. Daarnaast ben ik contactpersoon richting verzekeringsmaatschappij, arbodienst of UWV als het gaat om ziekteverzuim. Meestal vragen al deze werkzaamheden onmiddellijke actie. Samen met mijn collega Carolien Welten vorm ik sinds kort een hecht team en wij zorgen er samen voor dat op al deze vragen actie ondernomen wordt.

Werk en privé
In mijn vrije tijd ben ik een fanatieke hardloopster. Sinds 2010 ben ik lid van een gezellige loopgroep. Ons motto is “Run for fun” en het sociale aspect is dan ook heel erg belangrijk voor mij. Na een training ben ik de drukte van de dag weer helemaal kwijt. Samen met mijn man kan ik genieten van lekker eten en de gezelligheid van ons gezin. We houden van fietsen en wandelen met onze honden en waarderen de mooie kleine dingen in het leven.

Auteur

Monique Loomans