Op weg naar de top

Lezing Jur Rademakers: Ondernemer op weg naar de top!

Het aantal ondernemers neemt steeds toe in Nederland. Op 1 januari telde Nederland 2000.404 bedrijven. Dat betekent een toename van 100.000 bedrijven in 2019, ofwel 5%!! Hoe ga je ervoor zorgen dat je als ondernemer niet alleen succesvol wordt maar dat ook blijft? Ofwel met welke elementen moet je rekening houden?
Benieuwd? Kom dan naar de lezing van Jur Rademakers op woensdag 4 maart 2020 in de Hofnar te Valkenswaard.

7 Summits in 1 Year

Jur Rademakers, een zeer succesvolle ondernemer, vertelt aan de hand van zijn ultieme uitdaging: “7 Summits in 1 Year”, wat er voor nodig is om een dergelijke uitdaging aan te gaan en hoe dat zich verhoudt met het ondernemerschap. Zo komen de volgende elementen aan bod, die zowel belangrijk zijn voor het aangaan van een Summit, als voor het ondernemerschap:

  • Doelen stellen
  • Voorbereiding en planning
  • Passie voor wat je doet
  • Volharding
  • Uitdagingen zoeken en aangaan

Als ondernemer sta je niet alleen

Zowel als startende ondernemer als ervaren ondernemer zijn en blijven bovenstaande punten belangrijk. Daarentegen hoef je niet alles zelf te doen. Frank van Daal, van Duisenburgh, zal vertellen wat zij kunnen betekenen in de planning en voorbereiding en hoe zij kunnen helpen ondernemers succesvoller te maken.

Bijdrage voor Ronald McDonald huis

De kosten voor een kaartje zijn € 10,- p.p. (Dit bedrag wordt geschonken aan het Ronald McDonald Huis Zuid-Oost Brabant)

Het programma

19:00 uur Ontvangst
19.30 uur Opening Frank van Daal | Duisenburgh
19.45 uur Jur Rademakers (deel 1)
20.45 uur Pauze
21.00 uur Judith Huysmans
21.15 uur Jur Rademakers (deel 2)
22.00 uur Afsluiting i.s.m. Ronald Mc Donald Huis Zuidoost Brabant
22.15 uur Aansluitend borrel in de foyer

Locatie

Theater de Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Aanmelden

Bent u nieuwsgierig en wilt u genieten van een mooie avond vol avontuur, passie en uitdaging en inspiratie? Meldt u dan snel aan middels het onderstaande formulier. Wilt u vrienden of collega’s meenemen? Geef het aantal personen dan aan.

* Verplichte velden