Bel ons

040 - 222 21 12

Samen met Duisenburgh bouwen ondernemende vermogensregisseurs en vermogensbeheerders hun eigen onderneming op. Duisenburgh geeft hen een solide basis; met voldoende expertise en de juiste hulp. Mark Tigelaar werd onlangs partner van Duisenburgh. Ook hij opereert nu onder onze gevestigde naam.
“Ik ben graag actief met relaties bezig. Wanneer ik helemaal op de hoogte ben van wat er bij hen speelt kan ik ze écht begrijpen en van daaruit op de juiste manier adviseren. Want de best passende financiële oplossing is voor iedereen anders. Samen komen we tot een optimale uitkomst.

Wensen en dromen verwezenlijken

Na een periode van zeven jaar ABN AMRO, startte ik in 2002 bij ING. Eerst werkte ik er als relatiemanager MKB, en vanaf 2006 als Private Banker. De laatste anderhalf jaar werkte ik als directeur Private Banking bij ING Eindhoven. Daar zag ik de bank een kant op gaan die niet meer bij mij past. Ik miste het contact met relaties en wilde de tijd voor hen blijven nemen. Ook wilde ik weer met adviseren van relaties bezig zijn en minder met managen. Om die reden verliet ik ING en sloot ik me aan als partner bij Duisenburgh Vermogensregie.

Samen met vermogensregisseur Marcel van der Veer heb ik bij Duisenburgh de mogelijkheid om onze relaties te bedienen op een manier die bij ons én onze relaties past. Thuis aan de keukentafel, op de zaak of op het kantoor van Duisenburgh in Waalre. Op een persoonlijke en vertrouwde manier, met oog en aandacht voor de relatie. Zodat we met concrete plannen hun wensen en dromen helpen verwezenlijken.

Privé

Samen met mijn vrouw Colette en onze zoons Max en Luuk woon ik in Dommelen. Naast mijn werk ben ik sinds twee jaar fanatiek aan het padellen en loop ik twee keer per week hard om in conditie te blijven. Daarnaast gaan we graag op vakantie en genieten we van de mooie terrassen in Valkenswaard.”

Actuele vacatures

Vacature Adviseur MKB

voor een eenmanszaak, de jaarrekening voor een BV of een lastige vraag van een ondernemer over de boekhouding.  Elke dag sta je weer voor nieuwe uitdagingen.

Vacature Relatiebeheerder MKB

Jouw relaties zijn ondernemers met een succesvol bedrijf. Een goede financiële huishouding is voor hen van groot belang om de onderneming te kunnen laten groeien. Dat gaat verder dan een kloppende jaarrekening en tijdige belastingaangifte. Gelukkig weet jij dat als geen ander.

Auteur

Mark Tigelaar