Vacature Adviseur/ Relatiebeheerder

Functie
In de functie van Adviseur / Relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor jouw eigen klantenportefeuille in het MKB segment.
Jouw werkzaamheden bestaan uit het samenstellen en bespreken van jaarrekeningen voor de met name wat complexere B.V. structuren. Op basis van de tussentijdse cijfers signaleer je adviesmogelijkheden en verzorg je de advisering. Je hebt veelvuldig contact met de klant. Ook het verzorgen van de aangifte inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting behoren tot je werkzaamheden. Daarnaast coach je ook minder ervaren collega’s.

Profiel
Wij zoeken een gedreven, loyale, representatieve en vlotte collega die ons team komt versterken.
Je bent in het bezit van een afgeronde financiële opleiding op minimaal HBO niveau, bijvoorbeeld accountancy of bedrijfseconomie. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de samenstelpraktijk en bent direct inzetbaar als Relatiebeheerder of Adviseur. Daarnaast kan je goed zelfstandig werken, communiceert gemakkelijk en hebt ervaring met diverse boekhoudpakketten waaronder Exact. Ook de kennis van diverse belastingen is een vereiste.

Wat hebben we je te bieden
We bieden je een informele en moderne werkomgeving in een imposant kantoorpand waarin loyaliteit en het geven van goed advies centraal staat. Er heerst een betrokken en informele werksfeer waarin je samen met een klein en jong team aan de slag kunt met een gevarieerde klantenportefeuille. Duisenburgh biedt je een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring en goede arbeidsvoorwaarden.

Informatie
Ben jij de persoon die toe is aan deze nieuwe uitdaging waarin je de komende jaren van toegevoegde waarde kunt zijn, stuur dan vandaag nog je CV inclusief motivatie naar info@duisenburgh.nl .