Bel ons

040 - 222 21 12

Door medisch wetenschappelijk onderzoek verbetert de kwaliteit van zorg. De Stichting Catharina Onderzoeksfonds financiert wetenschappelijk onderzoek in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Omdat iedereen vroeg of laat met ziekte te maken krijgt, steunt Duisenburgh het fonds niet alleen met een financiële bijdrage, maar verbinden we onze organisatie structureel aan de acties en evenementen vanuit het fonds.

Frank van Daal, directeur bij Duisenburgh: “Helaas zijn wij allemaal wel eens nauw betrokken geweest bij een ziekteproces, of iemand in onze directe kring verloren door gezondheidsredenen. We kennen de daarbij komende zorgen. De zorg raakt ons allemaal. Samen met onze marketing medewerkster Kyona Smits heb ik mooie gesprekken gevoerd met Carmen Maanicus. Zij is kartrekker van het Catharina Onderzoeksfonds en deelde met gepaste trots de resultaten met ons die de onderzoeken al opleverden. Reden voor Duisenburgh om het fonds structureel op verschillende manieren te steunen. Want het doen van medisch wetenschappelijk onderzoek kost veel geld, maar levert resultaten op waar wij allemaal van profiteren.”

Lees via onderstaande link meer over een aantal medische onderzoeken: www.catharinaonderzoeksfonds.nl/onderzoeken.

Wij steunen graag het Catharina Onderzoeksfonds. Wilt u ook een donatie doen aan het Catharina Onderzoeksfonds? Scan dan de QR code en uw donatie zal dankbaar in ontvangst worden genomen.
Kijk voor meer info op www.catharinaonderzoeksfonds.nl

Het is ook mogelijk om via de volgende link een donatie te doen: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=PGWS_V9XQ3izntKS-JW7cg

Auteur

Frank van Daal