Bel ons

040 - 222 21 12

Mijn naam is Frank van Daal. Ik ben een van de 4 directeur-eigenaren van Duisenburgh.

Meer betekenen voor klanten

Mijn carrière is begonnen bij de Rabobank Aalst-Waalre. Hier werkte ik als hypotheekspecialist. Na in verschillende functies binnen het bankwezen werkzaam te zijn geweest, wilde ik meer betekenen voor mijn klanten dan een bank kon bieden. In 2004 heb ik daarom de stap genomen om een eigen financieel advieskantoor te starten. Met Bancare totaal kon ik mijn passie voor het vak verder uitdiepen en mijn klanten de aandacht geven die ze verdienen. Bancare totaal verzorgde financieel advies, beleggingsadvies en (zakelijke) financieringen. Al gauw had ik behoefte aan een paar extra handen en met de komst van Barry Jansen in 2005 was het fundament voor Duisenburgh, gelegd.

Totaalpakket

Nadat in 2008 René van den Groenendaal als beleggingsspecialist zijn intrede deed, kon Duisenburgh Vermogensregie worden opgericht. Met Tommy Meeuws van (destijds) AdSolva was de samenwerking met een administratiekantoor en fiscaal advieskantoor een feit. Hiermee was het financiële totaalconcept compleet en vanaf dat moment bieden wij onze klanten een unieke financiële dienstverlening en kunnen wij hen van A tot Z ontzorgen. Zowel voor zakelijke als voor privé aangelegenheden.

Mijn rol bij Duisenburgh

Bij Duisenburgh ben ik verantwoordelijk voor mijn eigen klanten. Dit zijn voornamelijk vermogende ondernemers. Als Master Financial Planner (MFP) zijn mijn aandachtsgebieden financiële planning en vermogensregie. Als Directeur-Eigenaar ben ik tevens verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen Duisenburgh. Omdat ik zelf ook ondernemer ben, begrijp ik de vraagstukken van mijn klanten erg goed.

Een goede balans tussen werk en privé

Wanneer je hard werkt is het noodzakelijk om ook op tijd te ontspannen. Dit doe ik het liefst samen met mijn vrouw en mijn 2 kinderen. Ook hou ik erg van sport en muziek. Tijdens het mountainbiken kan ik mijn energie kwijt en maak ik mijn hoofd leeg. Deze balans is voor mij erg belangrijk. Zo lukt het mij om iedere dag het beste uit mijzelf halen.

Auteur

Frank van Daal