Bel ons

040 - 222 21 12

Mijn naam is René van den Groenendaal. Ik ben een van de 4 directeur-eigenaren van Duisenburgh B.V.

Meer betekenen voor klanten

Mijn carrière is in 1987 begonnen bij het GIM Algemeen vermogensbeheer in Eindhoven. Hier werkte ik als vermogensbeheerder voor pensioenfondsen en vermogende particulieren.

Door de voortdurende veranderingen en het wijzigende beleggingsbeleid in de bank- en beleggingswereld heb ik in 2008 de stap genomen om een eigen beleggingsadvieskantoor te starten.

Belangrijke uitgangpunten waren toen: een integrale aanpak en het aansluiten van het vermogen bij de doelstellingen en het financieel plan van de cliënt.

Dit laatste werd verzorgd door het toenmalige financieel advieskantoor: Van Daal Jansen. Een belangrijke samenwerking die ervoor zorgde dat ik mijn klanten een gefundeerd onafhankelijk beleggingsadvies kon geven.

Duisenburgh Vermogensregie B.V. werkt al vanaf de start in 2008 met een transparant en heldere all-in fee en liep daarmee ver vooruit op het verdienmodel bij banken.

Totaalpakket

Als gevolg van onze integrale aanpak werd ook de behoefte gevoed om mee te denken over de structurering van de administratie van de bedrijven en personal holdings van onze relaties.

Hierdoor is in een later stadium de samenwerking aangegaan met Tommy Meeuws van (destijds) Adsolva. Door het samenvoegen van deze drie bedrijven en verder gaan onder de naam Duisenburgh B.V. werd een financieel totaalconcept gevormd.

Vanaf dat moment biedt Duisenburgh B.V. een unieke financiële dienstverlening en kunnen wij onze klanten van A tot Z ontzorgen op financieel gebied. Zowel zakelijk als privé.

Mijn rol bij Duisenburgh

Binnen Duisenburgh B.V. ben ik verantwoordelijk voor de business-unit “Duisenburgh Vermogensregie B.V.”.

Als beleggingsspecialist houd ik mij dagelijks actief bezig met de adviesportefeuilles van onze cliënten. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het volgen van de financiële- en beursontwikkelingen op de internationale beurzen. Hierbij worden we vakkundig geholpen door fondsmanagers en vermogensbeheerders vanuit de gehele wereld.

Bij Duisenburgh Vermogensregie bedienen we zowel particuliere als zakelijke relaties en omdat ik zelf ondernemer ben, begrijp ik als geen ander de behoefte aan een onafhankelijk en betrouwbare contactpersoon.

Werk en privé

Naast werken is ontspannen ook erg belangrijk. Dit doe ik het liefst samen met mijn vrouw en 2 dochters.

Onze paarden zijn een gezamenlijke passie en hier brengen we dan ook veel tijd mee door.

Als de tijd het toe laat wil ik graag  “een balletje” slaan. Tot voor kort was dit het tennisspel en nu wordt het steeds meer naar het golfen verlegd.

Auteur

René van den Groenendaal