Bel ons

040 - 222 21 12

Mijn naam is Tommy Meeuws. Ik ben een van de 4 directeur-eigenaren van Duisenburgh B.V.

Tijdens mijn studie Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg, werkte ik parttime als administratief medewerker bij een detacheerder/opleider in de financiële dienstverlening. Na het afronden van mijn studie in 2003 was ik als fiscalist verantwoordelijk voor het opstellen en bespreken van jaarrekeningen en het geven van fiscaal advies aan MKB ondernemers.

Zelfstandig ondernemer

Vanuit mijn baan als fiscalist, besloot ik in 2007 dat het tijd was om voor mezelf te beginnen. Dit was de start van Adsolva Administratie & Fiscaal Advies. De samenwerking met Duisenburgh op het gebied van beleggingen en vermogensregie en Van Daal Jansen op het gebied van breed financieel advies werd steeds hechter. Het belang van integraal financieel advies voor de vermogende ondernemer zorgde voor een zeer intensieve samenwerking. Een uniek financieel totaalconcept was geboren.

Mijn rol bij Duisenburgh

Bij Duisenburgh ben ik als directeur verantwoordelijk voor het aansturen van Duisenburgh Administratie & Fiscaal Advies. Daarnaast bedien ik de klanten met fiscale en bedrijfskundige vraagstukken. Dit zijn grotendeels vermogende ondernemers waarvoor we de persoonlijke en zakelijke structuur zo optimaal en transparant mogelijk neerzetten. Omdat ik zelf ook ondernemer ben, kan ik mij goed inleven in de vragen van mijn klanten en zoek ik graag met hen naar een passende oplossing.

Werk en privé

In mijn privé tijd sport ik graag. Hierdoor kan ik mijn hoofd leegmaken en het zorgt voor ontspanning.

Daarnaast vind ik het belangrijk om tijd door te brengen met mijn vrouw, zoontjes en mijn vrienden. Een goede balans tussen werk en privé zorgt ervoor dat ik iedere dag het beste uit mijzelf kan halen.

Auteur

Tommy Meeuws