Bel ons

040 - 222 21 12

Moderne vraagstukken vragen om moderne oplossingen. Dat begrijpen we bij Duisenburgh maar al te goed. Met deze gedachtegang faciliteren wij voor al onze relaties doeltreffende rapportages voor optimaal inzicht in uw financiële zaken.

Heeft u grip op uw cijfers, dan kunt u uw bedrijf nóg beter sturen gedurende het jaar. Dat zorgt voor rust. En het geeft u de ruimte om te blijven focussen op het runnen van uw business. Visionplanner helpt u uw eigen organisatie nog succesvoller te maken.

Met behulp van Visionplanner krijgt u real-time inzicht in uw boekhouding, waardoor u een volledig overzicht hebt. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om meerjarenprognoses te maken. Deze vergelijkt u achteraf in visuele grafieken met inmiddels behaalde actuele cijfers. Dat maakt het mogelijk om bij te sturen, zodat beslissingen financieel optimaal onderlegd zijn. Met het klantportaal en een mobiele app  – die u volledig zelf kan bedienen – ziet u geen gebeurtenissen over het hoofd. Natuurlijk houden wij zicht op uw financiële zaken. En staan we altijd klaar om onze bevindingen met u te delen, onder het genot van een verse bak koffie.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de dashboards in Visionplanner:

Benieuwd hoe u Visionplanner kunt gebruiken in uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen.

Auteur

Stan Jansen