Bel ons

040 - 222 21 12

Kunst, Culinair en de Kracht van delen……..

Op zondag 4 maart heeft de samenwerking tussen restaurant Lugar, Duisenburgh en Gam Klutier ware vruchten af mogen werpen. Stichting Kuychi (www.kuychi.nl) heeft naar aanleiding van dit benefiet evenement € 16.175,00 in ontvangst mogen nemen.

De gasten lopend in het heerlijke zonnetje van het ene monumentale pand naar het andere monumentale pand. Een champagne ontvangst bij Duisenburgh, lunch bij Lugar en afsluitend een koffie en thee buffet bij Duisenburgh. Eenieder, zichtbaar onder de indruk van het levensverhaal van Helena van Engelen (founder van stichting Kuychi), de kunst van Gam Klutier (www.gamklutier.com) tentoongesteld bij Duisenburgh en de culinair verfijnde gerechten van restaurant Lugar.

Een goede buur is beter dan een verre vriend en zo heeft restaurant Lugar, deze benefietlunch mogelijk gemaakt. Op alle fronten een samenwerking gebaseerd op wederzijds respect met een gouden randje. Dankzij de geheel belangeloze inzet van leveranciers, partners en medewerkers is de opbrengst volledig ten gunste van de kansloze straatkinderen in Peru van stichting Kuychi. De loterij, waarvan de prijzen beschikbaar gesteld zijn door Lugar, Duisenburgh en Gam Klutier, heeft ertoe bijgedragen dat het bedrag voor stichting Kuychi extra hoog eindigde. Onder supervisie van Marion van den Biggelaar zijn de lootjes getrokken en de winnaars in het zonnetje gezet door Frank van Daal. De voorzitter van stichting Kuychi, Hugo Nieuwenhuizen, sprak lovende woorden over het initiatief en deze bijzondere middag.

Samen met de bijdragen van Binck en Nh1816 kon er een cheque van maar liefst € 16.175,00 aan Helena van Engelen uitgereikt worden.

Een zonnige dag waar Kunst, Culinair en de Kracht van delen…….de hoofdrol gespeeld hebben.

“Every child has the right to be loved, to dream, to play, to hope, to be part of a family, to learn, to be”, Helene van Engelen

Auteur

Frank van Daal