Bel ons

040 - 222 21 12

Ashley Joosten haalde haar diploma Financiën en Verzekeringswezen, maar startte haar carrière buiten de financiële sector. Op 1 juni 2022 begon ze een traineeship salarisadviseur bij Duisenburgh, waardoor ze zich binnen twee jaar ontwikkelt tot zelfstandig salarisadviseur.

“Voorheen werkte ik als assistent-manager bij een supermarkt in Pelt, België. Daar ben ik na mijn studie blijven plakken door het vaste contract en de gezellige werksfeer. Het liefst ging ik werken in de financiële sector, dus startte de zoektocht naar vacatures.

Via Indeed kwam ik bij Duisenburgh terecht en solliciteerde voor het traineeship salarisadviseur. Daarna mocht ik een dag meekijken op de werkvloer. Dat was fijn, want ik had nog geen ervaring met salarisadministratie. Ik heb aan het hele proces een goed gevoel overgehouden.” 

Werken en leren
“Ik ben nu vier maanden verder en heel wat kennis en ervaring rijker. Onlangs ben ik begonnen aan de externe opleiding Prakijkdiploma Loonadminstratie. De combinatie van werken en leren werkt goed omdat ik nu aansluiting vind tussen theorie en praktijk. Dankzij de goede begeleiding van Duisenburgh kan ik mij binnen dit traineeship uitstekend ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om relaties zelfstandig te helpen en ondersteunen bij complexe onderwerpen.”

Privé
“Ik ben geboren in Geldrop, maar verhuisde achttien jaar geleden met mijn ouders naar Hamont-Achel. Nu woon ik samen met mijn vriend en hond in Pelt. In mijn vrije tijd wandel ik graag met de hond, ga lekker uit eten of spreek gezellig af met vrienden. Ook ben ik een echte PSV-supporter en elke wedstrijd in het stadion te vinden!”

Auteur

Ashley Joosten