Bel ons

040 - 222 21 12
Carolien Welten werkt sinds 2015 bij Duisenburgh. Ze startte als receptioniste en administratief medewerker en is inmiddels uitgegroeid naar personeel- en salarisadviseur.

“Ik ben blij met de kansen die ik binnen Duisenburgh heb gekregen om mezelf verder te ontwikkelen. Naast de nodige opleidingen, heb ik dankzij de goede begeleiding van mijn collega Monique Loomans veel kennis tot me genomen. Samen met Dorette van Lieshout vormen we met z’n drieën een fijn team.

Mijn functie is een leuke uitdaging voor mij. Ik ga nog elke dag met veel plezier naar mijn werk. Er heerst op onze afdeling een gemoedelijke en gedreven sfeer, dat zorgt voor een fijne samenwerking. Mijn werkzaamheden zijn heel gevarieerd. Maandelijks verzorg ik de salarisstroken voor onze klanten. Een ander belangrijk onderdeel van mijn takenpakket is het indienen van de aangifte loonheffingen en het verzorgen van de pensioenaangiften.

Verder ben ik nog actief als bedrijfshulpverlener (BHV-er) waarvoor ik jaarlijks een dag bijgespijkerd word.

Werk en privé 

Om goed te presteren gedurende de werkweek, is het belangrijk om te ontspannen in mijn vrije tijd! Deze breng ik graag door met mijn gezin. We gaan samen op kampeervakantie en maken wandelingen met onze hond. Ook geniet ik van een goed boek of een spannende film.

Daarnaast loop ik het Pieterpad, een wandeling van Pieterburen in Groningen tot de Sint-Pietersberg in Limburg. De eerste etappes zitten er op, ik heb dus nog vele mooie wandelingen in het vooruitzicht!”

Auteur

Carolien Welten