Bel ons

040 - 222 21 12

Na de bacheloropleiding Accountancy startte Jesper Elissen zijn zoektocht naar een passende baan. Na 1,5 jaar gewerkt te hebben bij een accountantskantoor, kwam hij via een recruiter bij Duisenburgh terecht. Sinds januari 2022 maakt hij onderdeel uit van het Duisenburgh-team als Adviseur MKB. De komende jaren wil hij zich verder ontwikkelen in het adviseren van relaties bij complexe adviesvraagstukken.

“In 2020 rondde ik mijn bacheloropleiding Accountancy aan Fontys Hogeschool in Eindhoven af. Al snel – eind 2020 – startte ik als assistent accountant bij een accountantskantoor en deed ik een boel werkervaring op. Ik maakte bij dit kantoor veel meters met het voeren van financiële administraties en het opstellen van jaarstukken.

Overstap

Na ruim een jaar werken bij het accountantskantoor, voelde ik dat ik niet helemaal op mijn plek zat. Ik was toe aan een volgende stap. Ik wilde complexere jaarstukken opstellen en meer contact met klanten. Daarom ging ik rondkijken naar andere functies. Via een recruiter kwam ik bij Duisenburgh terecht. Al tijdens het eerste gesprek kreeg ik het idee dat Duisenburgh wel eens bij mij kon passen. En toen ik eenmaal de overstap maakte, wist ik het zeker.

Doorgroeien

De eerste maanden als Adviseur MKB vlogen voorbij. Inmiddels werk ik bijna een jaar bij Duisenburgh en voel ik me helemaal onderdeel van het team. Mijn wens om aan de slag te gaan met meer complexe jaarstukken kwam uit. En buiten dat heb ik steeds meer verantwoordelijkheden en klantcontact. Het meest uitdagende aan mijn werk bij Duisenburgh vind ik het in kaart brengen van de mogelijkheden voor onze relaties, zowel zakelijk als privé. Relaties adviseren door de cijfers te koppelen aan het verhaal achter deze cijfers vind ik het allerleukst. Daarnaast geeft het sparren met collega’s over de kansen die er liggen, me veel energie. In de komende jaren wil ik me verder ontwikkelen in het adviseren van klanten bij complexere adviesvraagstukken. Gelukkig heb ik bij Duisenburgh alle mogelijkheden om aan de weg te timmeren en flink door te groeien in mijn huidige functie, of eventueel zelfs een andere functie.

Vrije tijd

“Ik ben geboren en getogen in Eindhoven en daar woon ik nog steeds met veel plezier. Werken is een groot onderdeel van mijn leven, maar ook mijn vrije tijd vind ik heel belangrijk. Dan ben ik vooral bezig met voetbal. Ik geef twee keer per week training aan de jeugd en coach het jeugdteam op zaterdag. Zelf voetbal ik ook, in een vriendenteam op zondag. Tijdens de derde helft pak ik graag een biertje in de kantine. Verder ga ik regelmatig naar PSV en geniet ik van de sfeer in de binnenstad.”

Auteur

Jesper Elissen