Bel ons

040 - 222 21 12

Kim de Laat (21) startte op 1 februari 2021 haar meewerkstage bij Duisenburgh. De studente Finance van Avans Academie associate degrees in ’s-Hertogenbosch besloot te blijven voor een leerwerktraject van april tot en met januari en is onlangs begonnen met haar afstudeerstage, die ze op 27 mei afrondt.

“Halverwege het eerste jaar van mijn opleiding moest ik stagelopen. Via een bekende kwam ik bij Duisenburgh terecht. Tijdens deze meewerkstage van tien weken was ik vooral bezig met het boeken van verschillende administraties. Mijn stageperiode beviel zo goed dat ik na mijn stage van april tot en met januari op vrijdag bij Duisenburgh bleef werken. Door de combinatie van leren en werken kon ik me supersnel ontwikkelen. Alles wat ik op school leerde, zag ik direct terug in de praktijk.

Ik zit nu in mijn laatste jaar. Om af te studeren, moet ik een afstudeerstage van vijftien weken doen. In overleg besloot ik om ook mijn afstudeerstage bij Duisenburgh te doen. Ik heb het naar mijn zin én de manier van leren en de begeleiding die ik hier krijg is zo fijn, dat ik niet op zoek wilde gaan naar een ander kantoor in de regio. Bij Duisenburgh is er ontzettend veel ruimte om te leren. Collega’s zijn erg behulpzaam en geven feedback waar nodig. Momenteel richt ik mij op het voorbereiden van jaarrekeningen, het bijwerken van administraties en verschillende aangiften.

De toekomst

Duisenburgh spreekt me erg aan omdat het in de regio is. Ik ben bekend met de relaties, weet waar bedrijven gevestigd zijn en wat deze bedrijven doen. Ook spreekt het kantoor mij erg aan: er is niet één werktuin, maar verschillende kleine ruimtes. En we gebruiken programma’s die ik ken, zoals Exact Online. Ik ben blij met de kansen die ik binnen Duisenburgh krijg om mezelf te ontwikkelen, onder begeleiding van collega’s. Bij Duisenburgh kan ik groeien.

Ik hoop eind juni mijn diploma in ontvangst te mogen nemen, zodat ik ook officieel een start kan maken met mijn loopbaan. In de toekomst wil ik me richten op het samenstellen van jaarrekeningen en wil ik relaties adviseren.

Privé
Samen met mijn gezin woon ik in Valkenswaard. Ik speel fanatiek badminton en ben jeugdcommissielid bij Badmintonvereniging De Valken’20. Ik hou van gezelligheid, dus ben regelmatig op het terras te vinden.”

Auteur

Kim de Laat