Bel ons

040 - 222 21 12

Zijn functie als trainee financieel adviseur bij Duisenburgh is, zoals hij het zelf noemt, zijn eerste ‘grote-mensen-baan’. De ambitieuze Koen Donkers werkt vanaf maart dit jaar bij ons en zit helemaal op zijn plek binnen het team. De komende tijd wil hij zich verder ontwikkelen als financieel adviseur.

“Ik studeerde Bank- en Verzekeringswezen aan het Summa College en vervolgens Financial Services Management aan de Fontys Hogeschool. Tijdens deze laatste opleiding en de verschillende stages die ik heb gedaan, specialiseerde ik me in het financieel- en hypotheekadvies. Klanten adviseren en verder helpen, dat spreekt me heel erg aan.”

Solliciteren bij Duisenburgh

“Na mijn studie tipte mijn vader me om eens een kijkje te nemen bij Duisenburgh. Ik verdiepte me in het bedrijf, was onder de indruk en solliciteerde direct. Ik mocht langskomen en het eerste gesprek voelde meteen heel goed. Duisenburgh heeft veel oog voor de relatie; persoonlijk contact is belangrijk. Die combinatie van een mooie functie-inhoud en het menselijk advies vond ik heel tof.”

Doorontwikkelen

“Als trainee financieel adviseur werk ik, samen met de collega’s uit mijn team, financieringsaanvragen voor onze relaties uit. Het is een hecht team; we staan voor elkaar klaar en helpen elkaar altijd. Dat is fijn, want zo leer ik enorm veel en kan ik me verder ontwikkelen als financieel adviseur. Ik krijg de werkzaamheden ‘achter de schermen’ steeds beter onder de knie en voer inmiddels ook gesprekken met de relatie in de spreekkamer. Deze combinatie vind ik heel gaaf.”

Prettige werksfeer

“Werken voor Duisenburgh bevalt me heel erg goed. Ik merk dat de lijntjes hier kort zijn. Iedereen gaat op een prettige en informele manier met elkaar om en er heerst een fijne sfeer. Tegelijkertijd kan ik, door alle kennis en expertise over nagenoeg alle financiële disciplines hier, zoveel leren; dat past goed bij mijn ambities.”

Vrije tijd

“Buiten werktijd sport ik graag en vind ik het leuk om een terrasje te pakken of ergens uit eten te gaan. Daarnaast ben ik veel op het voetbalveld van onze lokale voetbalclub te vinden. Met mijn vriendin Manon woon ik sinds begin dit jaar samen in Riethoven.”

Auteur

Koen Donkers