Bel ons

040 - 222 21 12

Na ruim 26 jaar bij de bank werkzaam te zijn geweest, vond Robert Verberne het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds 30 augustus 2021 werkt hij als vermogensregisseur en financieel planner bij Duisenburgh. Samen met zijn collega’s wil hij Duisenburgh nóg verder op de kaart zetten.

“Na mijn studie HEAO Bedrijfseconomie in 1995 startte ik direct op de afdeling administratie bij Rabobank in het pittoreske Aarle-Rixtel. Vijf jaar en diverse fusies verder sprak ik de wens uit om klanten te adviseren over hypotheken en beleggen. Ik rondde diverse studies af, behaalde het certificaat voor Financieel Planner (FFP) en zette de stap van het helpen van particulieren naar ondernemers. Het brede spectrum aan uitdagingen en kansen dat op hun pad terechtkomt, interesseerde mij. Door meerdere reorganisaties binnen de bank kwam ik als vermogensmanager terecht bij ondernemers met de grotere vermogens en complexere situaties. Een rol die me perfect paste. Maar het bleef wringen. Blijf ik dit doen tot aan mijn pensioen? Kan ik nog meer betekenen voor mijn relaties? Antwoorden: nee en ja.

Per toeval raakte ik in contact met Frank van Daal van Duisenburgh in Waalre. Tijdens een bezoek aan het pand viel me direct op dat de buitenkant een chique, zakelijke en formele uitstraling heeft en de binnenkant warm en informeel aanvoelt. De combinatie van alle financiële disciplines onder één dak sprak me direct aan. En er was meteen een klik. Dit wilde ik niet aan me voorbij laten gaan. Gelukkig was dat gevoel wederzijds. En volgde er een tweede en derde afspraak om vanuit beide kanten gevoel te krijgen bij een mogelijke samenwerking.

Samen voor de relatie

Tot op de dag van vandaag ben ik blij met de keuze die ik heb gemaakt. Door de samenwerking met mijn collega’s – die ieder specialist zijn in hun eigen discipline – ben ik verder gegroeid. En vanuit mijn eigen kennis en ervaring lever ik óók een bijdrage aan hun ontwikkeling. Samen vormen we een hecht team dat écht voor de klant gaat en het tegelijkertijd heel gezellig heeft.  

In de toekomst wil ik samen met mijn collega’s Duisenburgh nog verder op de kaart zetten. Zodat we meer relaties op onafhankelijke, persoonlijke en dienstbare wijze kunnen helpen bij hun financiële zaken.

Zakelijk en privé in balans

Een goede werkprivébalans is voor iedereen belangrijk. Daarom ben ik ook actief naast mijn werk. Ik houd van een feestje op zijn tijd, maar stroop ook graag de mouwen op om er samen iets moois van te maken. Vanaf mijn achttiende ben ik actief als vrijwilliger bij de tennisclub, waarvan de laatste twaalf jaar als penningmeester en voorzitter. Ik vind het mooi om mijn steentje bij te dragen aan de lokale sportvereniging in de gemeente Deurne, die belangrijk is voor de leefbaarheid van ons dorp. Daarnaast maak ik met mijn hele gezin deel uit van een carnavalsgroep. Samen bouwen we in de avonduren en weekenden aan een prachtige wagen; voor de gezelligheid (en de prijzen!). En goed voorbeeld doet volgen. Ik ben hartstikke trots op mijn partner Ankie en onze beide dochters, die zich ook volop inzetten voor hun (vrijwilligers)werk en hobby’s.”

Auteur

Robert Verberne