Bel ons

040 - 222 21 12

Mijn naam is Joris de Man en ik ben sinds oktober 2015 in dienst van Duisenburgh als fiscalist & financieel planner.

Studie
Toen ik tijdens mijn MBO-opleiding Sport en Bewegen voor de (gym)klas stond wist ik al vrij snel dat ik dit niet mijn hele carrière zou blijven doen. Het sporten op zich zeker wel en het helpen van mensen bij lastige vraagstukken ook alleen dit was niet de juiste combinatie. Na het doorlopen van de HBO- studie Fiscaal Recht en Economie gevolgd door de Master Fiscaal Recht op de Universiteit had ik mijn passie gevonden. Het adviseren van cliënten over fiscale en financiële vermogensvraagstukken. Het menselijke aspect is wat deze baan mooi maakt.

Mijn rol binnen Duisenburgh
In mijn rol als fiscalist en financieel planner help ik ondernemers en particulieren met het structureren van hun vermogen. Ik maak ze bewust van hun financiële situatie en ik reik oplossingen aan om belasting te besparen en om hun wensen en doelstellingen te realiseren. Binnen Duisenburgh werk ik prettig samen met een team van professionals. Mijn collega’s hebben kennis van de financiële dienstverlening (financieren en verzekeren) en vermogensregie (beleggen). Als financieel planner ben ik hierdoor in staat om een volledig integraal advies te geven. De samenwerking met hen is een aangename combinatie waar onze cliënt het voordeel van ervaart.

Werk en Privé
In mijn vrije tijd speelt sport een belangrijke factor. Zo loop ik geregeld hard, pak ik wekelijks een bootcamples mee en stap ik af en toe op de wielrenfiets. Sporten na een dag werken geeft mij veel energie. In de weekenden ben ik voornamelijk in de binnenstad van Eindhoven te vinden (Kleine Berg) voor een hapje en gezellige borrel met vrienden. Van een glas goede wijn of heerlijke speciaal bieren kan ik echt genieten, cheers!

Auteur

Joris de Man