Bel ons

040 - 222 21 12

Mijn naam is Rian Kouwenberg. Al sinds 2006 ben ik met veel plezier werkzaam bij Duisenburgh Financieel Advies als accountmanager.

Na mijn studie Beleid en Beheer van de Gezondheidszorg aan de Universiteit van Maastricht, ben ik bij een van de grootbanken van Nederland gaan werken. Daar ben ik ook in contact gekomen met Barry Jansen. We hebben altijd prettig samengewerkt en dat leidde ertoe dat Barry, nadat hij zich bij Frank van Daal (van het toenmalige: “Bancare Totaal”) had aangesloten, mij benaderde met de vraag of ik het team wilde komen versterken.

Mijn rol binnen Duisenburgh

Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de ondersteuning van de financieel adviseurs bij de advisering op het gebied van hypotheken, pensioenen en sparen.

Dit houdt onder andere in dat ik de offerte aanvragen in gang zet, de adviezen uitschrijf in een adviesrapport en na het tekenen van de offerte het contact onderhoudt met zowel de relatie, de betrokken maatschappijen, de taxateur en de notaris.

Werk en privé

Ik ben getrouwd en samen met mijn man heb ik twee tienerdochters. Vrijdag is mijn ‘vrije’ dag en ga ik ’s ochtends even naar de sportschool. In onze vrije tijd gaan we regelmatig gezellig uit eten met vrienden of een weekendje weg met de hele familie. ’s Avonds kijk ik graag een film of goede serie.

Auteur

Rian Kouwenberg