Bel ons

040 - 222 21 12

Marielle Weichert werkt sinds 2015 bij Duisenburgh als Relatiebeheerder/mkb-adviseur op de afdeling Administratie & Fiscaal advies.

“Vrijwel altijd werkte ik op accountants- en administratiekantoren. Tussendoor heb ik één keer in het bedrijfsleven gewerkt. Toch sprak mij dat niet helemaal aan. Ik miste de dynamische en gevarieerde wereld van de financiële dienstverlening. Ik haal namelijk vooral energie uit het contact met de ondernemer, met name binnen het mkb. Mijn passie is juist om de ondernemer te ontzorgen van administratieve en fiscale rompslomp. En ik wil meedenken met de ondernemer en van toegevoegde waarde zijn als het gaat om de toekomst: samen vooruitkijken en -plannen en de ondernemer daarin van advies voorzien.”

Jubileum

“Binnen Duisenburgh houd ik me graag bezig met de startende ondernemer, maar ook met begeleiding van de eenmanszaak die overgaat naar bv. Met meer dan 25 jaar werkervaring in dit vakgebied, vind ik het leuk om kennis over te dragen aan de jongere collega’s en om hen verder te begeleiden naar klantadviseur of relatiebeheerder.”

“Afgelopen maand vierde ik mijn vijfjarig jubileum bij Duisenburgh. Na vijf jaar ga ik nog steeds elke dag met heel veel plezier naar mijn werk. Er heerst hier een gemoedelijke, open en gedreven sfeer. Dat zorgt voor een fijne samenwerking, zowel met collega’s als met de relaties.”

Creatief in vrije tijd

“Om goed te presteren gedurende de werkweek is het ook belangrijk om te ontspannen in mijn vrije tijd. Daarom breng ik mijn vrije tijd graag door met mijn gezin, op de mountainbike en in mijn creatieve hobby’s tekenen en schilderen kan ik lekker mijn ei kwijt. Leuk feitje: dit jaar ontwierp ik voor Duisenburgh de persoonlijke kerstkaart, die u hier kunt openen: Kerstkaart Duisenburgh 2020.

Auteur

Mariëlle Weichert