Bel ons

040 - 222 21 12

Onderstaand artikel verscheen op 30 juni 2014 in glossy stadsmagazine “Frits”:

Financieel advieskantoor Duisenburgh in Waalre is een geheel onafhankelijke financiële dienstverlener voor vermogenden, ondernemers en particulieren. “Met ons totaalpakket hebben wij een unieke positie in de markt. Wij staan garant voor onafhankelijke, heldere en open adviezen waarmee we onze klanten volledig kunnen ontzorgen”, aldus Frank van Daal en Rene van den Groenendaal, mede-eigenaren van Duisenburgh.

Het provisieverbod

“Sinds 1 januari 2013 geldt er een provisieverbod voor financiële dienstverleners. Dit betekent dat wij als adviseurs voortaan onze kosten apart in rekening moeten brengen. Deze kosten waren er voorheen ook, alleen werden deze toen nog verwerkt in de prijs van het product. Het provisieverbod geldt ook voor de adviseurs bij banken. Echter, bij een bank betaalt u altijd voor ‘gekleurd’ advies; de adviseurs zijn namelijk gebonden aan een vast pakket van financiële producten.”

Volop aandacht

“Met een netwerk van zelfstandige vermogensregisseurs bieden wij vermogenden alle specialistische aandacht die zij mogen verwachten. Door de talloze wisselingen van adviseurs binnen de banken en de afnemende aandacht zijn veel mensen niet meer tevreden. Duisenburgh biedt met de zelfstandige vermogensregisseurs uitkomst. Onze adviseurs zijn alert, bieden u de beste producten en hanteren scherpe tarieven. Er is weinig overhead en zij kiezen producten die passen bij uw specifieke situatie; dat is onze toegevoegde waarde.”

Heldere werkwijze

“Met onze teams Vermogensregie, Administratie & Fiscaal Advies en Financieel Advies richten wij ons geheel onafhankelijk op uw financiële planning. Vanuit uw huidige situatie zoomen wij in op de meest optimale financiële inrichting van uw vermogen. Specialistisch, altijd helder, innovatief en creatief; dat zijn de kenmerken van onze experts.”

Auteur

Frank van Daal